Hei alle sammen,

Håper dere alle gjør det bra. I dagens artikkel vil jeg dekke de beste BB kremer for sensitiv hud. Folk med sensitiv hud sliter mye for å finne de riktige produktene. Så les videre for å vite mer om BB kremer som er perfekte for sensitiv hud.

Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream

Det er egnet for sensitiv hud. Det hevder å redusere utseendet på rødhet, til og med ut hudtonen og øke glød. Det hevder å uklare mangler og varer opptil 24 timer. Det har også SPF 25.

Enkel type til hud + Perfekt BB Beauty Balm

Det koster rundt kr 8,99. Det hevder å fukte huden, til og med ut hudfarge og uklarhet. Det beskytter huden mot UVA- og UVB-stråler med SPF 15.

L.A. Girl HD Pro BB Cream

Det koster ca £ 6,25 for 30 ml. Det hevder å prime, fukte og forbedre hudtonen. Den er formulert uten parabener og er duftfri, noe som gjør den perfekt for noen med sensitiv hud. Det nærer huden med tilsatte vitaminer B3, C og E. Den kommer i åtte nyanser.

Leger Formel Super Beauty Balm Cream

Denne duftfrie og parabenfrie krem ​​hevder å glatte ut de fine linjene og til og med ut hudtonen mens du beskytter den med SPF 30. Den gir medium dekning og en halvmatt finish.

Missha M Signatur Real Complete BB Cream

Denne hypoallergene og ikke-komedogene krem ​​tilbyr middels dekning som varer godt i 12 timer. Det gir dyp finish og er trygt å bli brukt av personer med sensitiv hud.

Aveeno Clear Complexion BB Cream

Den har 'Active Naturals Total Soy Complex Formula', som bidrar til å fade ut blikket av merker fra tidligere breakout. Det skjuler også nåværende breakout og vil ikke tette porene. Denne tilbyr også SPF 30.

La Roche-Posay Effaclar BB Blur

Det koster rundt kr 13,49 for 30 ml. Det gir en høy tolerans formel som er spesielt formulert for sensitiv hud. Det er hypoallergent, ikke-komedogent og parabenfritt. BB pigmentene i krem ​​visuelt slør porene, flekker og absorbere olje hele dagen lang.

10 beste BB kremer for kombinasjon hud 9 beste BB kremer for fet hud 7 beste BB kremer for tørr hud 10 beste BB kremer for akne utsatt hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: