Hei vakre damer, Eye makeup har utviklet seg mye i nyere tid. I dag bruker en øyeskygge ikke bare å male øyelokket med en farge og deretter tegne en fin liner. Moderne øye sminke handler om å skape en harmoni av forskjellige farger og teksturer for å oppnå ønsket dybde og definisjon for øynene dine. Men hvis du har hette med øyne eller mono-lokk, kan det være en veldig vanskelig oppgave å få øye sminke på flekken. Dagens innlegg er en samling av noen ekte, klare hetteoppslag fra kjendiser som du også kan prøve å gjenskape for å få disse øynene til å bli like nydelige.

Camilla Belle:

Denne amerikanske skuespillerinne har gjort henne hette ser flott ut med de smarte øyemake-valgene hun gjør hver eneste gang. Hun får et bleknet, røykaktig øye med hint av dypbrun. Og den magiske her er den samme skyggen dratt i under øyet området også. Hun bruker sjenerøse strøk av mascara og stramme linjer både øvre og nedre lash linje for å gi øynene en definisjon. Det intelligente vinklet høydepunktet under hennes panne legger også til skjønnhet til hennes hetteoppslag.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence velger mest for smokey eye. Dype øyenskygger er hennes beste venn. Den flekkete kuplen under hennes nedre lashline gjør at øynene ser større ut. Du kan tydeligvis se en mørk øyenskygge blitt trukket og smeltet godt på lokket for å skape hele øyet. Inner hjørner lyser litt, men helten her er den flekkete svarte oversikten av øyet som faker store dype øyne utseende.

Blake Lively

Blake lyser opp sine indre hjørner og stoler på hennes mascara. Det er flekkete kohl rundt øynene unntatt indre hjørner som du kan se her. Det er hennes mascara som gjør alt som snakker. Hennes bunnvipper ser så lekkert ut at det tar bort all oppmerksomhet fra hette til de dramatiske piskene.

Taylor Swift

Hva Taylor gjør er en super tykk flick for å gi sine hetteformede øyne en hette en definisjon. Og da er hennes indre hjørner opplyst, også noen alvorlige kohl pågår. Dette gir henne katten som øyne og oss, en inspirasjon til rock winged eyeliner på våre hette øyne.

Miranda Kerr

Miranda Kerr klipper et enkelt, men sultry utseende med noen nydelige brune øyenskygge. Øyens indre hjørner er lyse, og den samme fargen på hennes nedre vannlinje gjør øynene ser større ut. For brede øyne som hennes, gir en mørk brun skygge (samme som din naturlige konturskygge) øynene dyp og mindre 'langt fra hverandre' utseende.

Alia Bhatt

Alia Bhatt har hetter. Men vi merker dem nesten ikke. Grunnen til? Vel, det er hennes sminke og snyder oss. For å få øyet sminke utseende, vil du trenge hyggelig kohl, mascara og en varm nyanse av brun øyenskygge. Det er det. En fin vask av farge på lokket kamuflerer dekslene og deretter sjenerøst påført kohl gjør kunsten. Hennes øyne ser veldig unge helt ut, fordi hun ikke virkelig får øyenbrynene sine gjort som alle. De er urettferdig og vi elsker dem. Hun skaper noen ganger falsk, fuller-lash utseende ved å flippe en liten fløy som tar retningslinjene for sine naturlige øyenvipper.

Nydelig Golden Smokey Eyes Makeup Tutorial Golden Brown Eye Makeup Tutorial Bollywood Style Eye Makeup For Små Øyne Steg-for-trinns Eye Makeup Tutorial - Blå Jewel Tonet Smokey Eyes 5 viktige tips for flawless eye makeup søknad + produkter jeg sverger ved Touch of Teal Eye Makeup Tutorial Step-by-Step Matte Neutral Eye Makeup Tutorial 8 Eyeliner-teknikker for å oppe øye makeup spill Bildekilde - 1,2,3,4,5,6

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 17 2019