Dette er et multifunksjonsprodukt? , trenger jeg å si mer 😛 Jeg har brukt moroccanoilprodukter i mange år nå, og jeg har ikke hatt noen klager med noen av produktene sine. Så vidt jeg vet, er ren arganolje den nyeste lanseringen fra Morroconoil, og den kan brukes på hud, hår, negler eller noe sted du trenger hydrering og næring.

Pris: $52 Produktbeskrivelse: En luksuriøs, 100 prosent ren arganolje som hydrater og stiller hud, negler og hår for hodet til tå næring.

Løsninger for: - Tørrhet - Dullness og ujevn tekstur - Kutikkelpleie

Gled deg fra topp til tå næring fra merkevaren som startet argan olje-infused skjønnhet. Moroccanoil Body ™ Pure Argan Oil hydrates og betingelser hud, negler og hår. Denne hurtigabsorberende, ikke-fettete oljen glir på som silke og er ekstremt rik på tokoferoler (vitamin E) og essensielle fettsyrer for å forbedre hudtekstur og tone. Den er formulert uten parabener, ptalater.

Min erfaring med marokkanoil Pure Argan Oil:

I motsetning til Nuxe Dry Oil, kommer dette innkapslet i en tykk glassflaske med en dropper som bidrar til å kontrollere mengden produkt tatt ut av flasken. Navnet på merke og produkt er trykt på forsiden av flasken.

* spoiler alert * Jeg elsker absolutt dette! Morocconoil ren arganolje er en lett olje som gjør huden din, håret eller deler av kroppen uimotståelig myk, hydrert og glatt. Siden det bare er 50 ml produkt i denne flasken, foretrekker jeg å bruke dette på huden min og håret fordi jeg får utrolig mykt hår og hud uten at det blir noe fettete eller klebrig.

Konsistensen av moroccanoil ren arganolje er rennende. Du trenger en svært liten mengde for ansiktet eller håret ditt. Jeg trenger bare 1 til 2 dråper for hele ansiktet mitt og to dråper for håret mitt. Jeg har brukt det siden de siste 20 dagene, men det virker ikke engang at jeg har brukt mye.

Snakker om virkningene på huden min - det gjør huden myk, hydrert, fuktig, strålende uten å gjøre den fet eller fet. Det tar et minutt eller to å bli fullt absorbert i huden min.

Med vanlig bruk, føler jeg at teksturen på huden min har forbedret og ikke trenger så mye fuktighet som det trengte før det, og huden min ser litt strålende ut også.

Denne rene arganoljen tetter ikke opp porene mine og forårsaker ikke akne eller rødhet. Jeg bruker denne oljen på min ferske shampooed hår - fra røttene og det legger til den mest fantastiske glansen på håret mitt uten å se fettete ut. Denne oljen gjør håret mykt og mykt.

Pros av marokkanoil Pure Argan Oil:

 • Flere formål olje.
 • Gir rikelig hydrering til huden.
 • Bare et lite beløp er nødvendig for hår og hud.
 • Lett olje.
 • Føler ikke klebrig eller klebrig.
 • Håret blir håndterbart og skinnende.
 • Passer for sensitiv hud.
 • Ikke tette porene eller forårsake akne.
 • Legger til glans til hår.
 • Duftfri.

Ulemper med marokkanoil Pure Argan Oil:

 • Dyrt.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Moroccanoil Pure Argan Oil? Ja. IMBB Rating: 4.8/5

Marokkansk oljebehandling Moroccanoil Smoothing Shampoo Moroccanoil Hydrating Shampoo, Conditioner Moroccanoil Vektløs Hydrerende Mask for fint, tørt hår Josie Maran Pure Argan Oil Josie Maran 100 prosent Pure Argan Oil Light Kropps butikken Wild Argan Radiant Oil Leger Formel Argan Bruk Ultra-nærende Argan Olje

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 26 2020