Av Zeba Kaunain

Hei, kjærester!

Hvordan går det for deg? Føler sommeren kommer? Jeg vet ikke hvordan det blir super varmt her i Hyderabad. Uansett, her vurderer jeg min favoritestest leppepomade! Ok, det er ganske overdrivelse, men stol på meg, jeg elsker det bare. Jeg er ganske overrasket over at den ikke allerede er gjennomgått på IMBB. Jeg vet at det er en av de nyere varianter, men det er bare herlig. Så, la oss komme i gang med anmeldelsen.

Pris: INR 890 Produktbeskrivelse: Levende farger infundert med en Triple Butter Complex gir deg en dristig, vakker leppe. Det er en bris av matt farge med en balsam-lignende følelse. Gå dristig og få fuktighet i 10 trangsomme, samlebare nyanser. Egenskaper: • Fløyelsaktig farge + balsamliknende fuktighet • Infisert med en Triple Butter Complex av Shea, mango og kokosmør • Inntrekkbar klumpete fargeblyant, ingen skjerp påkrevd Andre nyanser i dette området: fortryllende Lidenskapelig voldsom Fiery Flyktig trykkende prangende Skille seg ut slående skuldertrekk

Min erfaring med Revlon Fierce Matte Balm:

emballasje: Det er akkurat som enhver uttrekkbar balsam. Den er tykk, som beskrevet, noe som gjør den praktisk og gir god kontroll under håndtering og påføring. Det faktum at det kommer med en konisk (spiss) ende, i motsetning til de fleste andre leppebalmer, gjør at jeg elsker det enda mer.

Skygge og pigmentering: Denne balsam handler om sin skygge! Jeg mener, skyggen definerer perfekt retroisme! Vent, er det enda et ord? 😀 Husk de dagene da våre mødre pleide å bruke de mørkebrune nyanser? Vel, 90-tallet kanskje? Jeg trodde de var borte! Jeg var så besatt av røde, men etter å ha kjøpt dette, trodde jeg dype brune og mariner er den nye sexy. Skyggen er brun med røde undertoner. Det er bare perfekt og passer så godt til en rekke hudtoner. Det gir deg det perfekte vinterrike vintage utseende, som skal dø for.

Selv om jeg noen ganger glemmer at dette er en leppebalm og ikke en leppestift på grunn av dens ugjennomtrengelighet. Er det en fordel? Ikke sikker! Men du kan gi et enkelt slag hvis du ikke vil at den skal vises for mørkt. Det er ikke helt matt som det hevder, skjønt. Det gir litt glans til leppene. Jeg pleier å gå litt for å gi denne skyggen et matt utseende.

Tekstur: Det gjør det som en leppebalsam skal. Det fukter. Den har en glatt og kremaktig formel som ikke føles tung på leppene hvis du sveiper den en eller to ganger.

Oppholdsstyrke: Den forblir på rundt 5 timer hvis du ikke spiser noe. Selv etter fading, etterlater det en sunn nyanse på leppene. Det fader jevnt og forlater leppene fuktig.

Pros av Revlon Fierce Matte Balm:

• En vakker, stilig nyanse • Denne fargen vil passe til mange hudtoner • Holder leppene fuktet • God emballasje • Enkel applikasjon • Fades jevnt ut • Anstendig oppholdskraft

Cons of Revlon Fierce Matte Balm:

• Er ikke helt matt • For ugjennomsiktig for en leppebalsam (mer som en leppestift)

IMBB Rating: 4.8/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Revlon Fierce Matte Balm? Ja, definitivt.

Revlon Colorstay Whipped Creme Makeup Revlon Photoready BB Cream Skin Perfector med SPF 30 Revlon Colorsilk 4N Medium Brown Ammoniakfri Permanent Hårfarve Topp 25 Must-Have Revlon Super Lustrous Lipsticks Revlon Super Lustrous Lipstick Matte - Virkelig Rød Maybelline baby lepper Electro Pop i hard N Tangy Hard Candy Nudist Fierce Effects Lipstick Milani 03 Florence Fierce Foil Eyeshine The Balm Meet Matte Hughes Langvarig Væske Leppestift Anthony Mint og hvit te Avansert Formula Lip Balm SPF 25

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: