Til tider, når du føler deg for lat og ikke har lyst til å bruke noe på ansiktet ditt og fortsatt vil at huden din skal se bra ut neste dag, det er der Perricone MD High Potency Evening Repair kommer til handling. Les videre for mer om dette produktet og dets ytelse.

Pris: $115 Produktbeskrivelse: En hydratiserende behandling som skaper en smidig, glødende ungdomsfarge mens du sover. Hva det er formulert å gjøre: Denne hud-perfeksjonen gjenoppretter huden for å forbedre tekstur, minimere porestørrelse, jevn hudton og avsløre et lysende utseende. Den er formulert uten parabener, syntetiske dufter.

Min erfaring med Perricone MD High Potency Evening Repair:

Perricone MD High Potency Evening Repair leveres innlagt i en tykk brun glassflaske med en pumpemekanisme. Pumpen gir riktig beløp for å dekke hele ansiktet ditt. Navnet på merke og produkt er trykt på forsiden av flasken.

Jeg har nylig endret hudpleierutinen, og jeg har lagt denne behandlingen inn i rutinen, og det har vært to måneder. Jeg har ganske anstendig hud akkurat nå, men hvem vil ikke se best ut! Konsistensen i denne kvelden reparasjonen er litt tykk, kremaktig, serumlignende tekstur uten merkbar duft. Ja folk med følsomme neser, her er ett mer duftfritt hudpleieprodukt.

Jeg har tørr hud og akne arr med litt synlige porer, og denne reparasjonsbehandlingen tar seg av alle disse problemene. Siden den har en kremaktig, serumlignende tekstur, gir den bedre hydrering enn et normalt serum.

Den går ganske jevnt, men tar et par minutter å helt synke og bli absorbert i huden. Når det blir fullstendig absorbert, liker jeg å legge til litt fuktighetskrem på toppen av det for å forsegle alt i.

Jeg har brukt dette produktet religiøst om natten, og dette har fullstendig forvandlet huden min. Min hud ser klarere, glatt, strålende ut, med porer og akne arr redusert. Min hud føles hydrert og det er alt jeg trenger og ble forventet etter å ha betalt $ 115. Dette produktet har ikke forårsaket noen akne eller rødhet på huden min, noe som gjør den egnet for personer med sensitiv hud.

Pros av Perricone MD High Potency Evening Repair:

  • Duftfri.
  • Tykk glassflaske med pumpe mekanisme.
  • Går jevnt.
  • Hudet ser klart, glatt og strålende ut.
  • Akne arr og porer redusert.
  • Passer for personer med sensitiv hud.

Cons av Perricone MD High Potency Evening Repair:

  • Dyrt.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Perricone MD High Potency Evening Repair? Ja. IMBB Rating: 4.9/5

Perricone MD No Blush Blush SPF 30 Perricone MD Face Finishing Moisturizer Perricone MD Cold Plasma Eye Perricone MD Hypoallergen Gentle Cleanser Perricone MD Photo Plasma SPF 30 Fuktighetskrem Origins High-Power Night-A-Mins Mineral-Beriket Oljefri Fornyelse Cream Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Night Repair Creme Olay Natural White 7 i 1 Natt Nourishing Repair Cream Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Moisturizer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: