Hei engler,

Hvordan har du det? Jeg gjør det ganske bra, men føler meg følelsesmessig uro fordi snart går jeg til en annen by for min nye jobb. Jeg har aldri bodd alene, det er litt spennende, men også trist fordi jeg aldri har bodd alene. Jeg håper PG-livet blir morsomt for meg. Uansett, å komme tilbake til innlegget, har jeg noen veldig kule tips for alle dine skjønnheter som vil se glam, men med mindre sminke på. Vennligst les videre for å vite hvordan du kan oppnå et glam-utseende med ganske mindre sminkefaser.

1. Bruk en primer som også fungerer som fuktighetskrem:

Noen primere har også fuktighetsgivende egenskaper. Som å stå overfor Hangover Primer, Marc Jacobs Coconut Primer og Smashbox Photo Finish Hydrating Foundation Primer er topphydrerende primere som hydrerer tørr hud og gir en jevn base for videre bruk av fundament og concealer.

2. Påfør fullstendig dekningstanker først:

Snarere enn å ha et fullt ansikt på grunnlaget og deretter påføre en concealer over det, må du først bruke en fulldekkende concealer først. Bli kvitt skygger og bruk deretter regelmessig grunnlag for å jevne ut områder igjen. På denne måten vil det ikke være noe cakiness og basen din vil se fin, lett og frisk ut.

3. Enten kontur eller høydepunkt:

Når du har et fullt ansikt på sminke på, gå med enten kontur eller høydepunkt. Begge gir ansiktet en skulpturell effekt, men å velge en av dem vil hjelpe deg med å holde sminke mindre komplisert og mer ungdommelig. For dagtid sminke utseende, å velge en av de vil hjelpe deg med å ikke se OTT.

4. Minimal øye sminke:

For dager når du vil se dolled-up, men med bare minimal sminke, la din mascara gjøre trikset for deg. Bruk tunge jakker av mascara til å åpne øynene dine og etter at du er ferdig, sveip høylytten din over lokket med en myk børste. Dette vil gi øynene et friskt og ungt utseende. Hvis du er en bevinget eyeliner-jente, kan du legge til en falsk vinge på slutten av ytre piskesvinduer uten å gå riktig vinklet eyeliner-rute.

5. Gå for drapering:

Hvis du velger å markere over kontur, kan du prøve drapering. Draping bruker rødme til kontur og skaper en definisjon. Skulpturelle kinn uten harde konturlinjer er den fordelen du får med drapering. Du kan bruke forskjellige rødme av samme fargefamilie eller en og jobbe godt for å lage en gradient uten å rote med for mange farger.

6. Bruk pigmentert øyenbryn innstillingsgel:

Bruke en øyenbryn blyant eller pomade og deretter bruke en egen gel for å sette dem kan se litt for mye noen ganger. For å holde tingene lyse og breezy, kan pigmentert øyenbryn innstillingsgel komme til dine redningsdamer. Prøv dem og jeg forteller deg det er ingen vende tilbake. De er så gode tidsparere. Du kan gå for øyenbryn blyant hvis øyenbryn håret er bra og ikke gå på fest modus så snart du går ut. Men for folk med larvebølger som min, er pigmentert øyenbryn som gir gel eller mascaras en velsignelse.

7 Upåklagelige måter å mestre Minimal Makeup Look 10 ting jeg lærte fra min 10 måneders Makeup Stint Slik fullfører du sminke med bare 3 produkter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 23 2019