Hei Pretty IMBBians,

Jeg hadde tidligere anmeldt Wet n Wild Foundation Brush, Wet n Wild Small Concealer Brush og Wet n Wild Smoky Liner Brush, og jeg har blandede følelser om samlingen. Dagens gjennomgang handler om Wet n Wild Brush, som er den siste i hånden min nå. Jeg hadde plukket denne børsten forsettlig fordi jeg ønsket en lavpris fundament / buffing børste for touch-ups i arbeidstiden. La oss se om denne serverte min hensikt eller viste seg å være en dud.

Produktbeskrivelse: Denne universalbørsten er faglig designet med et hode og tett pakket børster for å velge hvilken som helst formel fra væske til pulver. Med et ergonomisk håndtak for perfekt grep, kan denne børsten ikke gjøre noe feil. Denne samlingen er grusom, vegan og glutenfri. De to tonede syntetiske polymaxfibrene etterligner konsistensen av naturlig hår. Pris: $ 2,99 i USA, men koster mer postimport. Jeg kjøpte for $ 6 lokalt.

Min erfaring med Wet n Wild Flat topp pensel:

Jeg eier allerede Sigma F80 Flat Top, Sigma 3d-hd og Real Techniques Expert Face Brush, og jeg vil ikke sammenligne denne til dem fordi prispunktet gjør en stor forskjell. Fra og med emballasjen og utseendet, kommer Wet n Wild børstlinje i gjennomsiktige plastikksaker med svart kartongstrimmel for å vise børstens detaljer.

Børstehåndtaket bærer Wet n Wild-logoen, jeg ønsker at de også har navn eller nummer påtrykt på håndtaket fordi ikke alle skal holde dem i deres tilfeller for alltid. Uansett er det et spor i midten like under hylsen for bedre kontroll under håndtering og påføring, og sporet gjør jobben bra - uten tvil en god ide. Håndtaket og hylsen er begge laget av plast (les gjennomsnittlig kvalitet plast), men så hva mer kan du be om bare en dollar. De syntetiske fiberene hevdes å være duofibre, men jeg kan ikke validere det. De kan bare være farget i to tone - hvit og babyrosa (ikke veldig tiltalende for klikk, men det hvite temaet ser ganske attraktivt ut når du holder penselen). Det hvite håndtaket blir ujevnt og inviterer mange sminkefletter og må slettes etterpå.

Wet n Wild Flat Top børste er en virkelig anstendig børste fra et apotek for bare 3 dollar. Til tross for å være super rimelig, gjør det en god jobb med å blande væskefundamentene sømløst og pulverfundamentene. Jeg har ikke brukt den til en kremfundament fordi jeg ikke har en for øyeblikket. Det etterlater fundamentet ditt med en naturlig finish uten å forlate striper. Borstene er silkeaktig og myke og jeg elsker fargen på penselen - rosa og hvit.

Noen få børster hadde skuret først når jeg vasket det for første gang - ingen kaste etterpå. Borstene beholdt sin form etter tørking og børsten var knirkende ren uten problemer. Penselen tørker raskt, og du kan bruke den igjen raskere enn andre ansiktsbørster med tette børster.

Etter min mening er Wet n Wild Flat Top Brush et godt alternativ for nybegynnere og de som ikke er fleksible budsjett for sminke, men ikke et verktøy for fagfolk. Jeg elsker det selv og ikke som en erstatning til min Sigma eller RT børster.

Fordeler med Wet n Wild Flat Top Pensel:

 • En rimelig børste for væske og pulverfundament.
 • Perfekt og ikke-stramt applikasjon.
 • Lett å vaske, børstene blir squeaky rene og tørker raskt for neste bruk.
 • Perfekt tetthet av børster.
 • Børster beholder form og kvalitet etter vask.
 • Sporet av håndtaket gir bedre grep og kontroll.
 • Bra for nybegynnere.
 • Estetisk ser dette hvite tema tiltalende ut.
 • Plastpose for å holde penselen hygienisk.
 • Lett tilgjengelig.

Ulemper med våt n vill flat topp pensel:

 • Flott for nybegynnere, men ikke for profesjonelle.

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp våt n Wild Flat Top Brush? Ja, jeg anbefaler og vil tilbakekjøpe denne penselen.

Wet n Wild Foundation Brush Wet n Wild Large Eyeshadow Brush Wet n Wild Small Concealer Pensel Slik bruker du Liquid Foundation med Flat Top Kabuki Brush ELF Studio Pulver Pensel - Flat Top

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: