Hudtype: fet, akne utsatt og sensitiv

Hei jenter!

Denne anmeldelsen handler om The Face Shop Herb Day 365 Mung Beans Cleansing Foam. Les videre for flere detaljer.

Pris: INR 300 for 170 ml Produktbeskrivelse: Denne skummende rengjøringen eliminerer urenheter og myker forsiktig huden. Beriket med mango bønne ekstrakt, rik på vitaminer for å nærme og hydrere huden. Blader huden klar og strålende. Applikasjon: Påfør på vått ansikt og massasje med en sirkelbevegelse. Skyll med lunkent vann

Min erfaring med Face Shop Herb Day 365 Mung Beans Cleansing Foam:

Rengjøringsskummet kommer i et hvitt rør med en flip cap. Den er bare tilgjengelig i en stor størrelse, som føles ganske tung å bære rundt. Men dette store røret vil vare ganske lenge. Denne røret er solid og hetten tett, derfor er emballasjen trygg. Jeg har aldri brukt produkter med mungbønner tidligere, men jeg vet at mungbønner er flotte for huden. Men på en eller annen måte føler jeg at dette hele spekteret av rensende skum gir lignende resultater. Jeg kunne ikke merke noen stor forskjell mellom fersken og mungbønner. Denne varianten har en mild duft, noe som er vanskelig å identifisere, men det vil ikke plage noen.

Det er et tykt, grønn-hvitt skum med en jevn og kremaktig tekstur. Det glir veldig lett på huden. Skummet lunder utrolig godt og føles smøraktig mykt på huden. Jeg liker å massere dette skummet på ansiktet, og det er ganske enkelt å skylle. Jeg trenger bare en mynt størrelse for å rense ansiktet mitt. Det føles veldig forsiktig på huden, og denne lette formelen føles aldri glatt. Dette renseskummet er formulert for å rense huden og fjerne sminke.

Det fjerner effektivt all smuss og olje fra ansiktet mitt, som det hevder. Faktisk gjør det huden frisk og squeaky ren. Jeg har super fet hud og denne rengjøringen styrer olje i stor grad. Det fjerner effektivt lys ansikts sminke og gjør huden min veldig tydelig. Det kan ikke rense tung sminke, men det kan rengjøre noen flekker fra ansiktet mitt etter en oljerenser.

Siden det inneholder mungbønner, ventet jeg utstråling og hydrering. Det legger til en anstendig mengde hydrering til huden og gjør den glatt. Likevel føler jeg at denne hydrering ikke vil være nok for kvinner med tørr hud. Når jeg bruker dette skummet om morgenen, føles huden min litt elastisk, men etter noen minutter føles det ganske behagelig. Det vil fungere best i sommersesongen, da det effektivt kan fjerne oljen og holde ansiktet mitt skinnfritt i lang tid.

Det legger til en veldig frisk og sunn glød på huden. Skummet fungerer egentlig godt på porene mine, derfor gjør huden min lyse og strålende. Dette renseskummet ville fungere godt for mange hudtyper, men ville ikke passe kvinner med svært tørr hud. Det har ikke irritert huden min eller forårsaket noen brudd på huden min. Samlet sett er det et godt rengjøringsmiddel som det renser huden min dypt og gjør det ser strålende ut. Det er et perfekt rengjøringsmiddel for min oljeholdige hud.

Pros av ansiktsbutikken Herb Day 365 Mung Beans Cleansing Foam:

• Dette store røret vil vare lenge. • Rimelig. • Mild duft. • Mykt, glatt skum. • Lett å skylle og ingen glatt effekt. • Fjerner alt smuss og olje. • Etterlater huden ren og frisk. • Gir huden jevn, lys, glødende og sunn. • Hydrerer huden. • Fjerner minimal ansikts sminke pent. • Perfekt for fet hud. • Brøt meg aldri ut.

Ulemper ved ansiktsbutikken Herb Day 365 Mung Beans Cleansing Foam:

• Dette røret er for tungt å bære rundt. • Gir ikke nok fuktighet til tørr hud. • Hud føles litt elastisk i noen tid.

IMBB Rating: 4.3/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp ansiktsbutikken Herb Day 365 Mung Beans Cleansing Foam? Ja til begge deler.

The Face Shop Rice Vann Bright Cleansing Cream The Face Shop Green Tea Cleansing Foam The Face Shop Shea Butter Real Nature Mask The Face Shop Design Eyebrow Pencil-03 Brown The Face Shop Killer Brown Kollagen Ampoule Lipstick 5 hjemmelagde sommer spesielle ansiktspakker Avène Mousse Cleansing Foam L'Occitane Immortelle Precious Cleansing Foam Belif Crystal Cleansing Foam Fresh Garnier Sakura White Pinkish Radiance Gentle Cleansing Foam

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: