Produkt kjøpt av IMBB

Hei alle,

Dagens gjennomgang vil være på en lotion fra Yves Rocher. I det siste har jeg elsket kremer som lukter bra, og derfor hentet jeg et par lotioner med nydelige dufter. Yves Rocher Organic Raspberry Silky Lotion er en av dem. Les videre for flere detaljer:

Pris: INR 650 Rs for 400 ml. Produktbeskrivelse:

ingredienser:

Min erfaring med Yves Rocher Organic Raspberry Silky Lotion:

Denne lotionen kommer i en svært uvanlig emballasje. Det ser ut som en melkflaske som du ser i tegneserier. Jeg lurer kanskje på at det er fordi "Lait Veloute" betyr fløyelsmørk på engelsk. Allikevel, flasken er gjennomsiktig, slik at du kan se mengden av lotion inni. Den har en kremfarget skruehett som fungerer bra. Detaljer er trykt over hele flasken. Jeg er ikke sikker på om jeg liker emballasjen fordi den ser bra og unik ut, men det er en oppgave å ta produktet ut av flasken.

Lotionen er en nydelig rosa lavendel-farget lotion. Det er litt rennende i konsistens og er ikke så tykk. Den er lett, slik at den absorberes veldig raskt inn i huden. Det er en veldig jevn lotion og til meg når jeg ser på det, føler jeg at det er en bær smoothie, fordi det føles som en smoothie og lukter som en også.

Jeg elsker virkelig hvor yummy det lukter. Den har en veldig fin og girly duft. Det lukter som bringebær og banan smoothie. Duften varer ikke lenge, som jeg ikke liker. Jeg ville elske om det varte lenger. Duften er mild nok til ikke å være for søt. Jeg elsker duften mye å si mildt!

Denne lotionen fukter huden min veldig bra og gjør den glatt, som jeg liker. Min hud føles myk og smidig etter bruk av lotionen. Det gjør ikke huden min føles tung og er et flott alternativ for somre her i Mumbai. Jeg liker kremer som fukter huden min hele dagen, og denne faller i den kategorien.

Fordeler av Yves Rocher Organisk Raspberry Silkeaktig Lotion:

  • Hyggelig emballasje.
  • Nydelig farge og super fin duft.
  • Lettvekt tekstur.
  • Gets absorberes lett i huden.
  • Perfekt sommerlotion.
  • Fuktar huden min veldig bra.
  • Får ikke huden min føles tung eller fettete.
  • Ingen ny påføring nødvendig hele dagen.

Ulemper med Yves Rocher Organisk bringebær Silkeaktig Lotion:

  • Det er vanskelig å få produktet ut av flasken.
  • Personer med ekstremt tørr hud vil kreve touchups.

IMBB Rating: 4.7/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Yves Rocher Organic Raspberry Silky Lotion? Ja, jeg vil gjerne prøve andre lotioner fra dette området. Og jeg anbefaler denne lotionen for folk med normal til fet hud.

Yves Rocher Bourbon Vanilje Kropp Lotion Yves Rocher Wild Blackberry Silke Kropp Lotion Yves Rocher Moment de Bonheur parfyme kroppen lotion Yves Rocher Raspberry Peppermint Body Lotion Yves Rocher Fresh Rose Body Lotion The Body Shop Early Harvest Raspberry Body Lotion Bath & Body Works Pleasures Sun-Ripened Raspberry Body Lotion Garnier Ambre Solaire Light & Silky SPF 30 Beskyttelses Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Dec 13 2019