Produkt kjøpt av IMBB

Hei folkens!

Dagens gjennomgang vil være på et produkt av Anatomicals. Jeg elsket virkelig deres Smoothere Butts elsker Coconut Lotion og det kom over, så jeg kjøpte denne i stedet. La oss se hvordan denne gikk for meg!

Pris: INR 650 for 250 ml. Produktbeskrivelse:

Min erfaring med anatomicals ikke en annen grov dag Vennligst Neroli Body Lotion:

Jeg elsker måten Anatomicals pakker sine produkter på. De er ikke bare fargerike, men de har også vittige og morsomme notater på emballasjen. Denne kommer i en lyseblå grønn farget flaske. Den har en pumpe dispenser som gjør livet mye lettere når du disponerer lotionen. Du kan kontrollere mengden av produktet ved å påføre et passende trykk på pumpen.

Lotionen er en litt tykk lotion og er hvit i fargen. Det er ikke rennende som Smoothere Butts elsker Coconut Lotion. Denne er litt tykkere, men det føles ikke tungt på huden hvis du bruker bare en liten bit. Hvis du bruker denne lotionen på toppen av et annet hudpleieprodukt, kan det føles litt tungt. Denne lotionen blir raskt absorbert i huden og føles ikke fet eller fet.

Det har en nydelig duft, men jeg vet ikke om det er hva neroli lukter, men det har en fin blomsterduft til den, som jasmin og mogra. Jeg liker virkelig duften og det lukter som blomstersnor du legger i håret ditt på noen indiske anledninger. Duften varer ikke lenge. Den forsvinner ganske raskt. Også, duften er i utgangspunktet litt sterk, men dør raskt ned.

Lotionen får meg ikke til å svette hvis jeg bruker det mindre, men jeg har lagt merke til at hvis du lagrer på lotionen, gjør det at huden din blir fet og fet. Det fukter huden min veldig bra, og bare en liten mengde er nødvendig. Det føles ikke som om du har brukt noe på huden din, og når jeg har brukt dette om morgenen, er jeg sortert for resten av dagen! Jeg trenger ikke å bruke på nytt lotion og jeg er glad for det.

Også, denne lotionen kan brukes av mennesker av alle hudtyper. Jeg har normal til kombinasjonshud, og jeg liker å bruke denne lotionen, men hvis du har tørr hud, kan du lagre den på. Og hvis du har fet hud, bruk den veldig lite. Det vil fukte huden veldig godt.

Pros av anatomicals ikke en annen grov dag Vennligst Neroli Body Lotion:

 • Søt emballasje.
 • Pumpe dispenser.
 • Litt tykkere konsistens, men føles ikke tung på huden hvis den brukes riktig.
 • Elsk den milde blomsterduften.
 • Fuktar huden min veldig bra.
 • Bare en liten lotion er nok til å holde huden din fuktig hele dagen.
 • Gjør ikke huden min oljeaktig eller fettete.
 • Passer til alle hudtyper.
 • Føler ikke tungt på huden.

Cons of Anatomicals Ikke En annen Rough Day Vennligst Neroli Body Lotion:

 • Hvis laget på mer, har det en tendens til å se fet ut på huden.
 • Det føles også tungt hvis du bruker mer.

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Anatomicals Ikke En annen Rough Day Vennligst Neroli Body Lotion? Jeg vil ikke tilbakekjøp dette fra nå, men du kan prøve denne lotionen hvis du leter etter en fin lotion som lukter fantastisk og koster deg ikke en bombe!

Anatomicals Smoothere Butts Love Coconuts Coconuts og Mango Body Lotion Anatomicals Hånd- og fotkrem Anatomicals The Buff Stuff Citrus Body Scrub Anatomicals Sud Mange av deg Mango og Papaya Body Cleanser Kroppsbutikken - Neroli Jasmin Body Lotion Forest Essentials Lavender og Neroli Light Day Lotion FabIndia Orange Neroli Sand Face Scrub Lotus Herbals Whiteglow Hånd og Kropp Lotion Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: