Hårtype: Bølgete, frizzy med følsom, flasspredende hodebunn.

Hei fine girlies,

Jeg liker å eksperimentere med Yves Rocher-produkter, fordi de oftere enn ikke har imponert meg. Dagens gjennomgang vil være om Yves Rocher, jeg elsker min Planet Radiance Shampoo. Les videre for å vite om det levde opp til forventningene til en strålende sjampo.

Pris: INR 550 for 300 ml. Produktbeskrivelse: En sjampo som passer til alle hårtyper og respekterer miljøet, det er det Yves Rocher representerer 100% og det stemmer med mine verdier. Ja til sin klare, flytende tekstur som forsiktig renser. Ja til sin toning sitrus duft. Ja til sine botaniske vitaminer og dens utjevnende sitrus ekstrakt for mykt hår med en blank glans. Og ja å respektere planeten min! Radiance Shampoo er et sertifisert miljømerke: Håret mitt er vakrere, planeten min er tatt vare på. Testet under dermatologisk tilsyn.

Min erfaring med Yves Rocher Jeg elsker My Planet Radiance Shampoo:

emballasje: Den 300 ml grønne flasken er stor og omfangsrik, men laget av solid plast. Alle produktdetaljer (stol på meg, det er masse detaljer) skrives ut på kroppen. Dysen gir riktig mengde sjampo og flippåpningen lukkes tett for å sikre lekkasjefri vogn.

YR-produktene har vært enten super hits eller big flops for meg. Denne faller i mellom. Den forfriskende, citrusy duften hilser på meg når du åpner flasken. Den klare gelsjampoen lurer veldig bra. Det renser håret ditt, fjerner akkumulert fett og oljer. Du har ingen spor av smuss eller olje. På forsiden striper det håret av sine naturlige oljer, og hvis du har tørt, krusete hår, er du dømt.

Håret mitt er ganske tørt med frizz og flyveveier, så det er ikke det mest behagelige valget for meg. På dager når jeg masserer håret mitt med varm olje, er håret mitt bokstavelig talt drenket i olje. Jeg bruker denne sjampoen som jeg vet at mer enn 70% olje blir fjernet i den første vasken. Hvis du ikke har oljet håret ditt, følg opp med en dyp kondisjonering for rent, lett og næret hår.

Hvis du har limp, fet hår, som blir fettete veldig neste dag, prøv dette for hoppende, voluminøst hår. Håret ditt vil se, lukte og føle deg godt. Den andre forbløffende tingen er at den gir definisjon til krøller, jeg mener ikke veldefinerte krøller, men det bølgende håret har beachy bølger. Denne sjampoen er miljøvennlig, fri for giftige kjemikalier og bærer "Ecolabel certification", noe som er ganske sjelden for skjønnhetsprodukter.

Mens jeg liker sin økologiske, miljøvennlige formel, vil jeg ikke kjøpe tilbake fordi den ikke passer best for det tørre håret, men jeg vil gjøre bruk av denne store flasken, uansett hva jeg kan.

Pros av Yves Rocher Jeg elsker My Planet Radiance Shampoo:

  • Stabil flaske.
  • Sertifisert miljømerke.
  • Nydelig forfriskende duft.
  • Renser håret veldig bra.
  • Hårbunn og hår helt fri for fett, olje og smuss.
  • Gir volum og beachy bølger.
  • Organisk og fri for giftige kjemikalier.

Ulemper ved Yves Rocher Jeg elsker My Planet Radiance Shampoo:

  • Tørker ut håret.
  • Gjør håret krøllet.
  • Trenger å bli fulgt av dyp kondisjonering.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Yves Rocher Jeg elsker My Planet Radiance Shampoo? Kun for personer med lunkent fet hår og hodebunn. Tørrblåsete og krøllete, hane damer, fjerner dette. IMBB Rating: 3/5

Yves Rocher Super-Soft Shampoo med Witch Hazel Yves Rocher Nutri-Repair Treatment Shampoo Yves Rocher Lissage Smoothing Shampoo Yves Rocher Nutri Reparasjonsmaske TBS Rainforest Radiance Shampoo For Colored Hair L'Occitane Aromachologie Radiance & Color Care Conditioner Yves Rocher Botanisk Hårpleie Vitality & Radiance Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 23 2019