Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner Hudtype: Kombinasjon, sensitiv og akne utsatt

Hei alle sammen,

Jeg vurderer Watsons Foot Ease Exfoliating Lavender Foot Scrub i dette innlegget i dag. Les videre for å vite hvordan det gikk for meg 🙂

Produktbeskrivelse:

Pris: 89 PHP eller 120 INR.

ingredienser:

Min erfaring med Watsons Foot Ease Exfoliating Lavendel Foot Scrub:

La oss begynne produktanmeldelsen med emballasjen til produktet. Emballasjen er så søt og attraktiv. Det gjennomsiktige fotformede plastrøret med tåformet topp er fylt med hvitfarget fotskrubb med store eksfolierende granuler i den. Røret har en lyse lilla flip-top-hette som lukker tett og gir en lydklikk som sikrer at emballasjen er lekkasikker og reisevennlig. Røret har en etikett på baksiden som bærer hele produktrelatert informasjon. Samlet sett er emballasjen fin.

Fotskrubbe er hvit i farge. Den har store eksfolierende granulater som bidrar til å eksfoliere harde og døde hudceller grundig. Granulatene er store og kan være slitende, men kremet av formelen gjør eksfolieringen enkel og ikke slitesterk. Konsistensen av fotskrubbe er tykk og kremaktig.

Den kremrike formelen glir på huden som smør mens du exfolierer. Jeg elsker hvordan denne foten skrubbe lukter. Den har en sterk lavendel duft, som er veldig forfriskende. Det gjenoppretter øyeblikkelig sansene. Lukten er så beroligende og det gir en intens følelse av friskhet og lindrer og forynker slitne føtter. Lukten er litt sterk og det kan forstyrre de med følsomme neser. Jeg personlig liker duften. Denne duften varer svært kort tid og går helt bort etter en liten stund.

Dette fotpleieprodukter fra Watsons pamperer føttene mine veldig bra. Det rengjør og eksfolierer døde hudceller grundig. Den harde og tørre huden på sola mine blir ryddet bort med vanlig bruk av denne fotskrubbingen. Min fot ser lysere ut enn før. Det gjør føttene myke og glatte, men denne skrubbe gjør ingenting for å fjerne brunfarge på huden min. Fotskrubbe fungerer som et vanlig hudpleieprodukt sammen med fotkrem fra samme utvalg. Det fungerer som en vanlig skrubbe og det gir ikke noen mirakuløse resultater. Effektene er ganske kortvarige. Derfor bør det brukes regelmessig for å få ønskede resultater.

Fordeler med Watsons Foot Ease Exfoliating Lavendel Foot Scrub:

 • Attraktiv emballasje.
 • Lukter godt.
 • Konsistensen er tykk.
 • Ikke-slipende, store eksfolierende granuler.
 • Kremformet formel.
 • Sprer seg lett på huden.
 • Irriterer ikke huden min.
 • Gjør huden myk og glatt.
 • Fjerner død og tørr hud.
 • Øyeblikkelig gjenoppliver trette føtter.

Cons av Watsons Foot Ease Exfoliating Lavendel Foot Scrub:

 • Effekter er kortvarig.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Watsons Foot Ease Exfoliating Lavendel Foot Scrub? Ja.

Watsons Foot Easy Moisturizing Mint Foot Lotion Watsons Footease Soothing Foot Soak Mint Watsons Footease Exfoliating Foot Scrub Mint Watsons kollagen fuktighetsgivende og lysende ansiktsmaske Øvre Canada Alt om Feet Peppermynte Exfoliating Foot Scrub Bliss Foot Patrol Exfoliating and Softening Cream Rice and Sugar Foot Scrub: Gjør det selv FabIndia Sitron og Mint Foot Scrub Freeman Bare Foot Lavender Mint Foot Cream Yves Rocher Polering Foot Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: