Hei skjønnhetene,

Velkommen til IMBB. Håper alle dere ville ha gjort det beste fra salgssesongen til å hakke opp lagre av sminke, sko, vesker og klær, akkurat som jeg gjorde. Jeg var i stand til å finne superkule tilbud, og jeg er så glad for det. Vel, flytte rett fram til en av mine mest favoritter som jeg klapper ryggen min for å kjøpe, The Colorbar All-Matte Eyeliner i skyggen Matte Green 004. Jeg har hodet på hælene forelsket i denne eyeliner, og jeg forlater ikke en mulighet å flaute det. La meg vurdere det for deg med en gang.

Pris: Rs. 700 for 2,5 ml Produktbeskrivelse: For øyne som setter hodene, er dette en meget nødvendig hurtigtørkende væske til matte liner som gir full farge i opptil 16 timer. Matt finish gir dybde til øyeutseende - kontrasterende med hudens tekstur for en effekt som ser utroligt moderne ut. Denne høyytelses eyeliner leveres med en nyskapende, flocket applikator som gir deg ultimate kontroll og et glatt glideprogram - i ett enkelt trinn. Den gir den dypeste pigmenterte linjen og upåklagelig hold. Denne formelen er vanntett, forblir flekkbestandig hele dagen, og kommer raskt og enkelt med øyesminkefjerner. Ingen behov for konstante speilkontroller - denne formelen er fuktighet og svettebestandig. Perfekt for ditt daglige utseende!

ingredienser:

Min erfaring med Colorbar All-Matte Eyeliner - Matte Green 004:

La meg starte anmeldelsen med emballasjen. Det er en vanlig lang plastflaske der de flytende øyenlinserne kommer i disse dager. Flasken er svart i farge mens hetten er i sap grønn farge som gjør identifikasjonen enklere fra bunken med eyeliners tilgjengelig. Hetten er også litt grov (heller ikke blank) i tekstur, antar at dette var selskapets teknikk for å holde matte eyeliners emballasje forskjellig fra de glossy. Hetten har en lang børste som er litt vanskelig og tykk. Kvinner som foretrekker tynne linjer, må kanskje bruke en annen børste til påføring. Emballasjen er reisevennlig og kan lett passe selv i de tetteste jeanlommene.

Fargen er en vakker grågrønn farge eller sap grønn heller. Eyeliner er superpigmentert og det forblir satt hele dagen, selv på oljede øyelokk. Det kan lett fjernes med en vanlig sminkefjerner. Den har en matt tekstur som ser veldig vakker ut når den brukes. Fargen er unik og jeg har ikke funnet en i noe annet merke. Eyeliner er lett tilgjengelig online og i alle Colorbar-tellere. Eyeliner er vanntett og flekkfast. Men jeg følte at det er veldig dyrt for mengden av produktet som tilbys. Men jeg hadde ikke noe imot prisen da fargen er en av de beste.

Pros av Colorbar All-Matte Eyeliner - Matte Green 004:

  • Vakker matte nyanse.
  • Langvarig.
  • Lett flyttbar med en hvilken som helst anstendig fjerner.
  • Ryddig emballasje.
  • Utrolig pigmentering.
  • Unik farge.
  • Anstendig emballasje.
  • Vanntett og flekkfast.

Cons av Colorbar All-Matte Eyeliner - Matte Green 004:

  • Dyrt.

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Colorbar All-Matte Eyeliner - Matte Green 004? Ja til begge.

10 beste produkter fra Colorbar Fargebjelke Full Cover Makeup Stick SPF 30 Colorbar Perfect Match Foundation Colorbar Matte Touch Lipstick - Bare Alle Maybelline New York Hyper Matte Liquid Liner Inglot Matte Gel Eye Eye Liner Sugar Eye fortalt deg så! Vanntett Eyeliner - Svart Svan Grønn te og egg hår maske for mykt hår: DIY Green Tea Toner og Face Pack: Gjør det selv Kroppshandelen Fuji Green Tea Body Butter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: