Hei, peeps!

I dag snakker vi om de 7 mest vanlige ingrediensene som brukes i hudpleieprodukter. Det er alltid godt å kjøpe et hudpleieprodukt etter å ha sjekket ingredienslisten, da det hjelper med å beskytte huden din mot mange problemer.

Så les videre for å kjenne dem.

1. Salisylsyre:

Salisylsyre finnes vanligvis i sminke- og hudpleieprodukter som er spesielt formulert for kvinner med en oljeaktig eller tørr hud. Denne syren bidrar til å exfoliere huden din dypt, og dermed fjerner du alle de døde hudceller fra huden din. Salisylsyre bidrar til å holde huden ren og frisk hele dagen lang.

2. Hydrokinon:

Hydroquinon er en svært gunstig ingrediens, da det hjelper til å behandle hyperpigmentering og blemmer på huden. En av de vanlige funksjonene til hydrokinon er, det bidrar til å bli kvitt akne og letter også de mørke flekkene effektivt. Det finnes vanligvis i de fleste aknebehandlende hudpleieprodukter.

3. Silikoner:

Silikon er en annen vanlig ingrediens som finnes i mange hudpleieprodukter. Det fungerer effektivt for å forbedre hudens elastisitet og gir deg også en yngre hud. Du kan finne silikon i toner og fuktighetskrem, da det bidrar til å gi deg en glatt, strålende og glødende hud.

4. L-ascorbinsyre:

Dette er en effektiv type C-vitamin som du bør se etter i hudpleieprodukter. Det bidrar til å øke kollagenproduksjonen i huden din. Du bør alltid foretrekke å bruke kremer og lotioner som inneholder L-ascorbinsyre, da det bidrar til å gi deg en sunn og ungdommelig hud. Det fungerer også mot rynker, akne og andre tegn på aldring.

5. Glyserin:

Glyserin hjelper til med å holde huden fuktet og hydrert i lang tid. Det bidrar til å gjenopprette vannstanden og forhindrer også overtørking av huden. Hvis du har en tørr og kløende hud, se etter hudpleieprodukter som inneholder Glycerin i den.

6. Dimetyletanolamin:

Dimetyletanolamin finnes vanligvis i fiskeolje som er svært gunstig for kvinner med akne-utsatt hud. Det bidrar til å forhindre rynker og fine linjer på huden enkelt. Kvinner som er i de tidlige 30-årene bør foretrekke å bruke kremer og lotioner som inneholder dimetyletanolamin som det bidrar til å forhindre for tidlig aldring av huden.

7. Witch Hazel:

Witch Hazel er en utmerket astringent som beskytter huden mot solskader. Det bidrar også til å holde huden fuktet og hydrert i en veldig lang periode. Kvinner med tørr og sensitiv hud bør foretrekke å bruke hudpleieprodukter som inneholder Witch Hazel som hovedbestanddel.

8. Jojoba olje:

Jojoba olje er svært gunstig for huden din, da det bidrar til å holde huden, håret og leppene hydrert. Det blir lett absorbert i huden, slik at huden din blir frisk og hydrert i svært lang tid. Jojobaolje er generelt egnet for alle hudtyper, og det finnes derfor i de fleste hudpleieprodukter.

8 Dyreste og uvanlige Celebrity Facials 8 Vanlige Periodeproblemer og deres løsninger 8 smarte måter å holde vanlige fotproblemer bort Cheat Sheet - 10 viktige ingredienser av koreansk hudpleie Naturlige Ingredienser å blande med hår Henna Powder Skadelige ingredienser finnes i hudblekningsprodukter 10 Budsjett Hudpleieprodukter gjennomgang for kombinasjon hud Gode ​​kjemikalier i hudpleieprodukter 6 Smart Shopping Tips for å kjøpe sminke og hudpleieprodukter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: