Hudtype: tørr, akne utsatt

Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg en annen maske av Peter Thomas Roth; det er agurk gelmasken. * SPOILER ALERT * Jeg elsker denne masken!

Pris: $52 Produktbeskrivelse: Hva det er: En forfriskende, kjølende, fuktighetsgivende og beroligende gel som hjelper til med å berolige tørr, irritert hud. Hva det er formulert å gjøre: Denne ultra milde gelen hjelper til med å lindre, hydrere og avgifte tørr hud med botaniske ekstrakter av agurk, papaya, kamille, ananas, sukker lønn, sukkerrør, appelsin, sitron, blåbær og aloe. Det er utmerket å roe og berolige irritert hud etter sollys, peeling, voksing, ansiktsbehandling og ekstraksjon, og kan brukes under øyeområdet for å redusere utseendet på puffiness

Min erfaring med Peter Thomas Roth Agurk Gel Mask:

Som jeg har nevnt en zillion ganger, har jeg tørr, akne utsatt hud. Og denne masken er en frelser for mine sommerdager. Denne masken er en tilbakekjøp og vil trolig bli tilbakekjøp den etter at jeg er over med denne krukken.

Som navnet antyder, har masken en gellignende tekstur som føles veldig kjølig og forfriskende på huden når du bruker den. Det anbefales å påføres huden på rundt 10 minutter. Jeg kjøler vanligvis det 1 time før påføring og deretter påfør det. Så legger jeg den på igjen i omtrent en halv time.

Stol på meg, denne masken er en av de beste forfriskende masker jeg noensinne har brukt på ansiktet mitt. Det føles også veldig hydratiserende på huden. På sommeren trenger huden min avslapping og denne masken beroliger huden min ved å legge til fuktighet og gjør huden min oppdatert.

Denne masken irriterte ikke min følsomme hud og brøt meg heller ikke ut. Det reduserer også rødheten i ansiktet mitt. Ikke bare føles det bra på huden, det lukter også deilig. Den har en veldig frisk duft til den, som fades bort etter noen minutter med påføring.

Denne agurkelegemasken kan også brukes under øynene. Så, når øynene mine blir trette, bruker jeg denne masken under mine øyne, og det reduserer puffiness og føles ekstremt avslappende. Jeg vil anbefale dette.

Fordeler av Peter Thomas Roth Agurk Gel Mask:

⦁ Beste forfriskende maske jeg har kommet over ⦁ Føler fuktighet på huden Calmerer ned huden ⦁ Reduserer rødhet ⦁ bryter meg ikke ut ⦁ lukter godt ⦁ Kan brukes under øynene ⦁ Reduserer puffiness rundt øynene

Cons av Peter Thomas Roth Agurk Gel Mask:

⦁ Ingen for meg

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale Peter Thomas Roth Agurk Gel Mask? Definitivt ja!

Peter Thomas Roth Anti-Aging Cleansing Gel Peter Thomas Roth Instant Mineral SPF 45 Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Peel Pads Peter Thomas Roth Mega Rich Body Lotion Peter Thomas Roth Mega Rich Body Wash Fab India Aloe og Agurk Gel Face Pack Studio 35 Beauty Cucumber Peel off Facial Mask 5 Hjemmelagde Aloe Vera Face Packs Ja til Agurker Beroligende Eye Gel Beauty Formulas Agurk Kjøling Øyeputer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: