Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Hei alle sammen,

ColourPop eyeliners er en av de beste og rimelige krem ​​gel liners i markedet. Jeg vil gjennomgå ColourPop Crème Gel Liner i skyggen "Fast Lane." Så, la oss se hvordan denne fargen gikk for meg.

Pris: $ 5,00 USD for 0,2 gm. Produktbeskrivelse: De vil ikke få deg til å bli skitten i denne intense, svarte tealjen. Denne slitesterke formelen har høy intensitetspigment og ultralett applikasjon uten å rive eller trekke. Det er full dekning og tilgjengelig i flere ferdigstillinger fra strålende metallisk til moderne mattes.

Søknadstips: En kremaktig applikasjon gjør det enkelt å blande din Creme Gel Liner og formelen tørker ned for langvarig slitasje! Fordi liner er så kremaktig, må du ikke forsette blyanten din for å forhindre brudd. For blending og røykaktig utseende, bruk en blyantpensel. Liner har en glatt glide for enkel og komfortabel bruk! Skyggeområde: 23 nyanser.

Min erfaring med ColourPop Fast Lane Liner Creme Gel blyant:

ColourPop eyeliner kommer i to former - Gel Pot and Gel Liners. Det er et bredt utvalg av farger som spenner fra mørk svart til kult blues. Alle kan finne en nyanse som de elsker fra dette området. Eyeliners kommer i to finish - Matte og Metallic. Jeg personlig finner gel liners måte bedre enn gel potter.

ColourPop gel-liner kommer i en vridd hvit plastpenn med en hvit hette. På siden av pennen har ColourPop skrevet på den i gyldne bokstaver. Produktet kommer i hvit papp. Emballasjen er veldig lett og reisevennlig. Pennen er super slank og slank, noe som gjør lagringen enkel.

"Fast Lane" er beskrevet som en intens svart svart teal, og det er faktisk en ekte matte dyp varmeblå skygge. Jeg elsker denne skyggen. Det lyser bare mine brune øyne. Foringen er vannavstøtende. Eyeliner forblir på mine oljede øyelokk for en god 6 til 8 timer. Det begynner å falme fra de indre hjørnene først, men det kan enkelt løses ved å påføre liner igjen. Disse liners er veldig lange på seg. Jeg kan lett fjerne denne eyeliner med en oljebasert sminkefjerner. Jeg bruker hovedsakelig kokosnøttolje for å fjerne øyesminke og det fungerer veldig bra.

Tekstilen på gelforingen er veldig kremaktig for både matte og metalliske liners. Du må være veldig forsiktig når du bruker denne liner. På grunn av sin kremformede formel, har liner en tendens til å bryte mye under påføring. Så sørg for at du ikke vrir opp mye produkt under applikasjonen. Det tar litt tid å lære å bruke disse liners uten å bryte dem. Foringen glir så jevnt på øvre øye. Jeg finner den gelbaserte formelen veldig sammenlignbar med high end eyeliners. Glitteren i eyeliner er finmalet, og du finner ingen grusete tekstur i dette produktet. Eyelineren tørker veldig fort, og når den blir påført, kommer den ikke til å skje. Eyeliner er superpigmentert.

Pros av ColourPop Fast Lane Liner Creme Gelblyant:

 • Stunning teal shade.
 • Glider på jevnt.
 • Ekstremt pigmentert.
 • God emballasje.
 • Grusomhet fri.
 • God levetid.
 • Reise vennlig.
 • Ekstremt komfortabel.
 • Rimelig.
 • Bredt utvalg av farger.
 • Lett å fjerne.

Cons av ColourPop Fast Lane Liner Creme Gel blyant:

 • Den bryter lett på grunn av kremaktig tekstur.

IMBB Rating: 4.5/5 Anbefaler jeg ColourPop Fast Lane Liner Creme Gelblyant? Ja, jeg anbefaler det. Ville jeg tilbakekjøpe ColourPop Fast Lane Liner Creme Gel-blyant? Ja, jeg vil tilbakekjøpe.

ColourPop DTLA Liner Creme Gelblyant ColourPop Prance Creme Gel Liner ColourPop Få Betalt Creme Gel Liner ColourPop Best O Creme Gel Pot ColourPop Creme Gel Color - Trening Wet n Wild Idol Eyes Creme Shadow Pencil Electro Maybelline Eyestudio Varig Drama Vanntett Gel Pencil - Polert Amethyst Eye Liner: Maybelline Eye Studio Master Drama Cream Pencil Midnight Master

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: