Hei IMBBians,

En god sjampo kan gjøre underverk til ditt utseende ved å forandre håret ditt. Dagens gjennomgang handler om Inecto Naturals Super Shine Argan Shampoo. Så les videre for å vite mer.

Pris: € 4,99 for 500ml Påstander: Gi håret ditt en rik, nærende vask med Inecto Super Shine Argan Shampoo. Infused med ren organisk argan olje, vil tresses bli igjen med en vakkert sunn glans. Skyll ut det dullness! Inecto Super Shine Argan Shampoo renser og fukter håret ditt for en glødende glans. Du vil vise deg det super sexy, super skinnende håret på kort tid. * 90% naturlig * Ikke testet på dyr * Vegan Friendly Hvordan å bruke: Bare massér i fuktig hår i 1-2 minutter og skyll grundig med varmt vann. Hår: Skadet og kjedelig. ingredienser: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide Dea, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glycol Distearate, Steareth-4, Argania Spinosa (Argan) Kjernel olje, Polyquaternium-10, Duft, Natriumkarbonat, Natriumbenzoat, Natriumhydroksid, Sitronsyre.

Min erfaring med Infecto Naturals Super Shine Argan Shampoo:

Jeg har nylig kjøpt Nivea Hair Milk serien og ble forelsket i det. Jeg måtte shoppe igjen for en ny sjampo da det begynte å forårsake skum for mannen min. En slik bummer! Vel, mens jeg kjøpte for ham, kom jeg over dette merket Infecto Naturals. Jeg så noen håndkremer og skjønte at de var laget av naturlige ingredienser. Jeg elsker produkter som er naturlige, derfor hentet jeg noen få produkter fra Inecto. Inecto er et merke fra Storbritannia og er ganske kjent for å bruke naturlige ingredienser.

Sjampoen kommer i en 500 ml hvit flaske med en brun skruehett og har en flip. Hetten er ganske solid. Emballasjen kan ikke være reisevennlig, da den er stor. Sjampoen er perlehvid i fargen, gjennomsiktig og har en løpende tekstur. Duften er behagelig og sjampoen lukter fantastisk. Duften varer imidlertid ikke lenge. Jeg kjøpte dette produktet for sine naturlige ingredienser. Produktet er fri for silikoner og parabener, men inneholder SLS. Så hvis du er ute etter et produkt uten SLS, er dette produktet ikke for deg.

Som navnet antyder, har sjampoen arganolje, noe som gjør sjampoen til et produkt verdt å kjøpe. Argan olje er kjent for å gi intens næring til håret. Det styrker også skadet hår. Sjampoen gir intenst tørt hår og gir en sunn glans og mykhet til håret. Sjampoen har gjort mine tørre ender smidig og jeg kan tydelig se at håret mitt ser godt ut hydrert nå. Sjampoen gjør imidlertid ikke mitt hår frizz gratis eller tangle gratis. Du må følge opp med et balsam for å oppnå perfekte, jevne resultater.

Sjampoen skinner ikke godt. Dermed vil du i løpet av de første dagene bruke mer enn nødvendig. Dette kan i sin tur skade håret ditt. Sjampoen er kanskje ikke et perfekt valg for tungt oljet hår, men dette produktet kan rense hodebunnen og håret. Sjampoen inneholder glycerin og gjør håret veldig glatt. Sjampoen renser håret effektivt. Jeg har fet hodebunn, og selv om produktet inneholder olje, blir ikke hodebunnen min veldig fet. Jeg har vasket håret mitt hver tredje dag i stedet for det normale hver annen dag. For dette gir jeg dette produktet en 10 på 10! Samlet, for mengden, prisen er god, og produktet er heller ikke testet på dyr. Det er et godt kjøp!

Pros av Inecto Naturals Super Shine Argan Shampoo:

• 90% naturlig. • Inneholder arganolje. • Styrker håret. • Gjør håret glatt og mykt. • Føyer en glans til håret. • Nærer tørt hår. • Et perfekt valg for tørt og skadet hår. • Renser håret effektivt. • inneholder ikke parabener eller silikoner. • Veier ikke håret ned. • Ikke testet på dyr. • Billig for mengden.

Ulemper med Infecto Naturals Super Shine Argan Shampoo:

• Inneholder SLS. • Ikke et godt alternativ for tungt oljet hår. • Ikke gjør håret fritt av tangles og frizz. • Tilgjengelighet i India

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale Inecto Naturals Super Shine Argan Shampoo? Ja!

Inecto Naturals Fuktmirakel Argan Bad og Dusjkrem Revlon Pink Sizzle Super Lustrous Shine Lipstick Sally Hansen Super Shine Top Coat Organix Marokkansk Argan Olje Skjønnhetsformler Argan Oil Cleansing Facial Wipes Josie Maran Pure Argan Oil Purederm Argan Oil Makeup Remover Rengjøring Håndkle Nair Hair Remover Brusekraft Max med marokkansk Argan Oil Aussie Miracle Dry Shampoo Aussome Volume 5 ting du kan bruke i stedet for en tørr sjampo for å friske opp tresses!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: