Av Chanchala Bose

Hei IMBBians,

Lipsticks får så mye popularitet i forhold til andre sminkeprodukter. Lipsticks viser seg å være en stift i alles stash. Men, med en leppestift regelmessig, er et helvete mye av en oppgave. Fuktighetsgivende og prepping leppene dine og deretter re-applying er et must når du bruker en matt leppestift.

Så ta en titt på noen av leppestiftene som vil forandre livet ditt drastisk.

14 leppestift hack som vil forandre livet ditt:

1. Gjennomsiktig pulvertrick:

Etter å ha brukt en leppestift, bruk et gjennomsiktig pulver til sidene. Dette vil sørge for at du har en fin utseende og leppestiftet ikke vil smette og bløde utenfor leppene dine.

2. Påfør en Lip Primer:

Påfør en leppeprimer før du legger på en leppebalm. Dette vil øke intensiteten til fargen og leppefargene dine vil også bli forhindret i blødning.

3. Gjenbruk av trick:

Når du bruker din leppestift, begynner du alltid fra enden. Dette vil sikre at finishen din er penere.

4. Foundation Brush Hack:

Du kan bruke grunnbørsten til å få det rike diffuste utseendet.

5. Bruk vaselin for myke lepper:

Noen matte leppestifter er veldig vanskelig å fjerne. Så, hva du kan gjøre er at dab litt vaseline på vevpapiret. Dette vil sikre at leppestiftet ditt blir fjernet og leppene dine vil også forbli myke.

6. Forhindre leppestift farging:

Å holde leppestiften av tennene dine er svært viktig da det kan påvirke utseendet ditt. Så legg fingeren mellom munnen din og dra den ut. Dette vil bidra til å hindre leppestift å fargelegge tennene dine, og det vil være en god avstand mellom leppene dine og tennene.

7. Øyenskygge leppestift:

Hvis du er den som bruker en øyeskygge og vil at de skal bruke den som leppestift, kommer det her en mulighet. Når øyeskyggen din er ødelagt, legg dem i en leppestiftbeholder, og bland deretter resten av øyeskyggen med en leppebalm. Og øyenskygge leppestift er klar til å søke.

8. Concealer børstehack:

Du kan bruke din concealer børste for å få den perfekte presise applikasjonen av leppestiftet.

9. Naturens farger:

Hvis du lider av problemet med for mye av gule eller rosa lepper på grunn av hvilken den naturlige fargen på leppene dine endres, bør du begynne å bruke dette trikset. Påfør et gjennomskinnelig pulver i begynnelsen og bruk deretter leppestiftet. På denne måten har du en nøytral base for å jobbe med.

10. Aldri Hopp over Lip Liners:

Løsn leppeforingen med fingertuppen før du bruker den. Dette vil gi et veldig naturlig og diffust utseende.

11. Forhindre leppestift smelte:

Hvis du har brutt leppestiftet, smelter du det i enden, og du kan leppestiften igjen.

12. Hair Spray Hack:

Har du noen gang prøvd å bruke en hårspray for å fjerne leppene dine? Vel, prøv det. Dette er det beste middelet for leppeflatene.

13. Gjør leppene dine bedre:

Du kan også gjøre at leppene dine ser større ut ved å bruke mørkere nyanser over leppene dine, inkludert de ytre linjene, og du kan til og med gå litt utover leppene dine. Og bruk deretter lysere nyanser i midten av leppene dine. Dette skaper en gradient 3D-effekt på leppene dine.

14. Gjør din Lip Color Pop-up:

Du kan også dukke opp leppestiften din og få dem til å virke litt lysere ved hjelp av en concealer.

Maybelline Super Stay 14 Hr leppestift - alltid plomme Rimmel London Nail Rescue Spar meg 14-dagers nagelherdingsbehandling 20 beste leppestifter du må eie Topp 15 Peach Lipsticks for indiske hudtoner 10 Office Wear / Nude Lipsticks fra min samling 21 Genius Beauty Hacks Hver jente burde vite 12 Periode Hacks Hver jente burde vite! 11 Livsskiftende skjønnhetsjakker som hver jente burde vite Øyenbryn tips og triks som vil forandre livet ditt 12 Livsskiftende tips for å mattify fet hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 24 2020