Hei alle sammen!

For tiden er jeg besatt av YSL Pur Couture leppestifter. Jeg kan fortsette om formelen og hvor behagelig det føles på leppene. Disse leppestifene er pent pigmentert og gir en vakker flekk også. Skyggen som jeg ville gjennomgå i dag, er "212 Alternativ Plomme", som har en super nydelig matte formel.

Pris: $ 37 USD Produktbeskrivelse: Denne perfekte matte leppestiften er infundert med et fløyels kompleks for en luksuriøst jevn applikasjon og fuktighetsgivende jojobaolje for langvarig komfort. Intense fargepigmenter for en levende fargetrykk i opptil 6 timer lang slitasje. Forbudt, lidenskapelig, forførende, skandaløs, er den ikoniske YSL leppestiften omdefinert i rockstrålende matte nyanser med Rouge Pur Couture The Mats.

Min erfaring med Yves Saint Laurent 212 Alternativ Plum Rouge Pur Couture Mats leppestift:

Emballasjen er helt fantastisk. Det er et gullfarget rør som føles veldig kongelig å bære rundt, og gullrøret inneholder den svarte detaljeringen med YSL-logoen. Det er tungt og solidt; føles helt luksuriøst. I motsetning til satinformelen, har de matte ikke en YSL-logo gravert på leppestiftets kule. Skyggenummeret er trykt på bunnen av røret. Den har en typisk YSL fruktig-floral duft og duften varer lenge uten fading.

Skyggen Alternativ Plomme er en dyp berryish Plum-farge som er perfekt for vintermånedene. Denne fargen vil se fantastisk ut på alle hudtonene. Jeg foretrekker disse over satinformelen sd disse føles bedre og holder også lenger enn satinformelen. YSL-matter er svært pigmenterte og gir en middels dekning i en enkelt sveipe. Også, disse kan bygges opp til en full dekning i bare to swipes.

Det føles bokstavelig talt å bruke smør på leppene. Den matte formelen sitter komfortabelt på leppene. Det føles veldig hydratiserende og lett. Den beste delen av YSL-matter er, de fremhever ikke noen tørre flekker på mine lepper. Disse bløder ikke eller fjær rundt leppene mine. Når det gjelder varig kraft, varer de i ca 5 til 6 timer og etterlater også en vakker flekk bak. De overlever også i mellom måltidene og fades jevnt ut.

Fordeler av Yves Saint Laurent 212 Alternativ Plum Rouge Pur Couture Mats leppestift:

  • Formelen er veldig behagelig å ha på, det er hydratiserende og fremhever ikke noen tørre flekker.
  • Fader jevnt og etterlater en vakker flekk bak.
  • Nydelig nyanse, perfekt for kommende sommersesong.
  • Den matte formelen varer bedre enn leppestifter av satengformel.
  • Vakker emballasje.

Ulemper ved Yves Saint Laurent 212 Alternativ Plum Rouge Pur Couture Matterens leppestift:

  • Ingen.

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Yves Saint Laurent 212 Alternativ Plum Rouge Pur Couture Mats leppestift? Ja til begge!

Yves Saint Laurent 74 Orange Electro Rouge Pur Couture Satin Radiance Leppestift Yves Saint Laurent Souffle D'Eclat Sheer og strålende løs pulver Yves Saint Laurent 52 Rosy Coral / Rouge Rose Rouge Pur Couture leppestift 7 Trender å unngå hvis du er kort og deres alternativer Sukker 04 Plomme Yum Smudge meg ikke flytende leppestift Lakme Absolute Plum Spell Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick Maybelline 14-timers leppestift - vær så snill å holde plomme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Apr 01 2020