Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang handler om Garnier Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask med kamille ekstrakter som er målrettet for sensitiv hudtype. Jeg har sensitiv hud og her er anmeldelsen. Jeg har prøvd granateplemasken fra Garnier og var ikke veldig imponert. La oss se hvordan denne gikk for meg.

Pris: 2 € for 1 arkmaske ca 150 INR for 1 arkmaske. Produktbeskrivelse: Hydra Bomb Tissue maske for tørr og sensitiv hud Kamille ekstrakt + hyaluronsyre + fuktighetsgivende serum en effektiv bombe for tørr og sensitiv hud. Hydra bomullsdukmasken for tørr og sensitiv hud er beriket med kamilleekstraktet, en blomst som er ansvarlig for beroligende huden er kjent. Stressfulle følelser er lettet, for en intens fuktighetsgivende og mer behagelig hud.

Hvordan å bruke: 1. Fjern vævsmasken og påfør den hvite siden av vevet til det rensede ansiktet. Den blå beskyttelsesfilmen må peke utover. 2. Fjern deretter den blå beskyttelsesfilmen, som tjener til å opprettholde maskens form. 3. Juster masken til konturene i ansiktet ditt. La masken stå i 15 minutter. 4. Fjern masken. Gni resten eller fjern den med en bomullspute.

ingredienser: Aqua / Vann, Propylenglykol, Glyserin, P-Anisinsyre, Benzylalkohol, Benzylbenzoat, Chamomilla Recutita (Matricaria) Blomsterekstrakt, Dipaliumglycyrrhizat, Glycerylakrylat / Akrylsyrekopolymer, Hydroksyetylcellulose, Mannose, Metylparaben, Peg-40 Hydrogenert Castorolje , Fenoksyetanol, kaliumhydroksid, kaliumsorbat, propylparaben, pvm / ma kopolymer, natriumhyaluronat, sorbinsyre, sorbitol, xantangummi, parfyme / duft.

Min erfaring med Garnier Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask - Kamille:

Garnier Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask kommer i en relativt stor emballasje. Emballasjen er veldig god, godt forseglet og beskyttet. Maskinsiden har 2 lag; en hvit og en blå. De begge er festet til hverandre. Masken føles veldig slank og våt. Jeg var litt bekymret da jeg trakk masken ut av pakken som den kunne rive av. Men nei, det kom ut i ett stykke og var solid.

Bruksanvisningen nevnt på baksiden av emballasjen er god nok til å følge. Man må sette det hvite arket på ansiktet og det blå på toppen og deretter avkule den blå ut. Masken som helhet var ganske kald og føles det samme på ansiktet. Det blå arket er å hjelpe til med å plassere det hvite vevet på plass og justere seg rundt flekkene. Når masken er på plass, kan du fjerne det blå laget. Det blå arket er lite hardt og jeg foretrekker å fjerne det så snart jeg bruker masken. Masken føles ganske kald spesielt i vintermånedene. Jeg brukte det på en varm dag, og det føltes veldig avslappende.

Masken var stor nok til å dekke ansiktet mitt og på noen steder var det mer enn nok. Så vil den passe alle slags og former av ansikt. Masken stikker litt for de første par minuttene, men det settes ned etter en stund. Det anbefales å forlate masken i 15 minutter. Men jeg forlot det i 30 minutter siden masken følte seg veldig fuktig selv etter 15 minutter og jeg ønsket at huden min skulle absorbere så mye som mulig. Jeg hater å kaste bort produktet.

Masken stikker veldig bra, og man kan gå rundt med masken på. Det er ingen bekymring for at den faller av. Selv etter 30 minutter var det mye serum igjen i masken. Jeg fjernet masken og forlot det våte serum som stikker til ansiktet mitt for å tørke av seg selv.

Huden min følte seg fastere og veldig sunn. Rødhetens rødhet hadde redusert. Huden følte også fuktet. Men huden min følte meg veldig klebrig. Jeg foretrekker å bruke den på kvelden før du går til sengs. Jeg foretrekker heller ikke å vaske ansiktet mitt og sove slik at huden min får de beste fordelene med serumet. Det var så mye serum igjen i emballasjen, og masken var fortsatt våt etter 30 minutter. Så brukte jeg det på nakken, armene og brystet. Heldigvis har det ikke forårsaket noen hudirritasjon eller brudd på følsom hud. Totalt var det morsomt å bruke denne masken, og resultatene var gode.

Fordeler med Garnier Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask - Kamille:

  • Robust emballasje.
  • Rimelig.
  • Fast maske.
  • Leveres med beskyttende film.
  • Føler seg fint og kult på huden.
  • Hud føles fastere og rødhet av kviser har redusert.
  • Har mer enn nok produkt til engangsbruk.

Ulemper med Garnier Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask - Kamille:

  • Ansiktet føles klissete etter bruk.
  • Resultatene er ikke gode. (ikke dårlig heller)

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Garnier Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask - Kamille? Jeg tror jeg vil se etter en bedre. Det er ikke så dyrt og vil ikke gjøre vondt og gir det et forsøk.

Garnier Skin Active Clean + Pore Rensende 2-i-1 Clay Cleanser Mask Garnier SkinActive Clean + Rensing Oljefri Rensing Håndkle Garnier SkinActive Clean + Shine Control Cleansing Gel L'Oreal Hydra Fresh Instant Friskhet Skummende Krem Kleancolor 01 Ananas BallBomb Ultra Nourishing Lip Balm Biotique Bio Coco Butter Tissue Firming Body Balm Dove Nourishing Oil Care Mask Kroppshandelen Camomile Vanntett Eye og Lip Makeup Remover

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 24 2019