Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang handler om en bortskjemt arkmask som er målrettet for normal til kombinasjon av hudtype. Så, her er anmeldelsen av Garnier Hydra Bomb Sheet Mask i Green Tea-variant. Jeg har prøvd granateplemasken fra Garnier og var ikke veldig imponert. La oss se hvordan dette utfører.

Pris og antall: 2 € for 1 arkmaske ca 150 INR for 1 arkmaske. Produktbeskrivelse: Hydra Bomb Tissue mask for normal hud til blandet hud Green Tea Extract + Hyaluronsyre + Fuktighetsgivende serum En effektivitetsbombe for normal hud opp. Blandet hud Hydra Bomb-klutmasken for normal hud til blandet hud er med ekstrakter av grønn te beriket for egenskapene. Balansering, for en frostet, renset hud med finere virkende porer.

Hvordan å bruke: 1. Fjern vævsmasken og påfør den hvite siden av vevet til det rensede ansiktet. Den blå beskyttelsesfilmen må peke utover. 2. Fjern deretter den blå beskyttelsesfilmen, som tjener til å opprettholde maskens form. 3. Juster masken til konturene i ansiktet ditt. La masken stå i 15 minutter. 4. Fjern masken. Gni resten eller fjern den med en bomullspute.

ingredienser: Aqua / vann, propylenglykol, glycerin, p-anisinsyre, Camellia Sinensis Leaf Extract, sitronsyre, dikaliumglycyrrhizat, glycerylakrylat / akrylsyrekopolymer, hydroksyetylcellulose, limon, mannose, metylparaben, Peg-40 hydrogenert castorolje, fenoksyetanol, kalium Hydroksid, Kaliumsorbat, Propylparaben, Pvm / Ma Copol.

Min erfaring med Garnier Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask - Grønn te:

Vi vet alle skjønnhetsfordelene ved grønn te. Grønn te har antioksidanter som kjemper mot aldrende hud og bidrar til reduksjon av alder flekker, fine linjer, rynker. Det har vist tilfredsstillende resultater for solbeskadiget hud også.

Garnier Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask kommer i en relativt stor emballasje. Emballasjen er veldig god, godt forseglet og beskyttet. Maskinsiden har 2 lag; en hvit og en blå. De begge er festet til hverandre. Masken føles veldig slank og våt. Jeg var litt bekymret da jeg trakk masken ut av pakken som den kunne rive av. Men nei, det kom ut i ett stykke og var solid.

Bruksanvisningen nevnt på baksiden av emballasjen er god nok til å følge. Man må sette det hvite arket på ansiktet og det blå på toppen og deretter avkule den blå ut. Masken som helhet var ganske kald og føles det samme på ansiktet. Det blå arket er å hjelpe til med å plassere det hvite vevet på plass og justere seg rundt flekkene. Når masken er på plass, kan du fjerne det blå laget. Det blå arket er lite hardt og jeg foretrekker å fjerne det så snart jeg bruker masken. Masken føles ganske kald spesielt i vintermånedene. Jeg brukte det på en varm dag, og det føltes veldig avslappende.

Masken var stor nok til å dekke ansiktet mitt og på noen steder var det mer enn nok. Så vil den passe alle slags og former av ansikt. Masken stikker litt for de første par minuttene, men det settes ned etter en stund. Det anbefales å forlate masken i 15 minutter. Men jeg forlot det i 30 minutter siden masken følte seg veldig fuktig selv etter 15 minutter og jeg ønsket at huden min skulle absorbere så mye som mulig. Jeg hater å kaste bort produktet.

Masken stikker veldig bra, og man kan gå rundt med masken på. Det er ingen bekymring for at den faller av. Selv etter 30 minutter var det mye serum igjen i masken. Jeg fjernet masken og forlot det våte serum som stikker til ansiktet mitt for å tørke av seg selv. Ansiktet mitt så tydeligere ut, og arrene mine så lettere ut. Mine porer var også mindre. Men huden min følte meg veldig klebrig. Jeg foretrekker å bruke den på kvelden før du går til sengs. Også, jeg foretrekker å ikke vaske ansiktet mitt og sove slik at huden min får de beste fordelene med serumet. Heldigvis har det ikke forårsaket noen hudirritasjon eller brudd på følsom hud. Totalt var det morsomt å bruke denne masken, og resultatene var gode.

Fordeler med Garnier Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask - Grønn te:

  • Robust emballasje.
  • Rimelig.
  • Fast maske.
  • Leveres med beskyttende film.
  • Føler seg fint og kult på huden.
  • Redusert porestørrelse og hud så klarere / lysere.
  • Har mer enn nok produkt til engangsbruk.

Ulemper med Garnier Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask - Grønn te:

  • Ansiktet føles klissete etter bruk.
  • Resultatene er ikke bra. (Ikke dårlig heller)

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Garnier Skin Active Hydra Bomb Tissue Mask - Green Tea? Jeg tror jeg vil se etter en bedre. Det er ikke så dyrt og vil ikke gjøre vondt og gir det et forsøk.

Garnier Skin Active Clean + Pore Rensende 2-i-1 Clay Cleanser Mask Garnier Skin Naturals Light Daily Moisturizer Garnier SkinActive Clean + Rensing Oljefri Rensing Håndkle L'Oreal Hydra Fresh Instant Friskhet Skummende Krem Elle 18 Color Bomb neglelakk nr. 7 Biotique Bio Coco Butter Tissue Firming Body Balm L'occitane Reparere Shine Hair Mask for tørt og skadet hår Aroma Magic Insta Radiance Green Tea Pack

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: