Hali Halo Alle!

Dagens gjennomgang er på Sukin Botanical Body Wash.

Produktbeskrivelse: En S.L.S og S.L.E.S fri rengjøringsmiddel, beriket med aromatiske botaniske stoffer for å stimulere sansene om morgenen eller hjelpe gjenopplive en sliten kropp. Inneholder hudmykning Jojoba, Avocado og Rose Hip oljer for å myke, hydrere og rense huden din. Passer til alle hudtyper. Sulfat og Parabenfri. Bruk en liten mengde på en svamp i dusjen eller badekaret. Skyll og skyll grundig. Pris: 12 € for 500 ml (ca. 900 INR for 500 ml).

ingredienser:

Min erfaring med Sukin Botanical Body Wash:

Emballasjen er interessant. Den kommer i en høy mørk plastbeholder med en pumpedispenser med en smal åpning. Beholderen er mørk for å beskytte produktet mot sollys. Den har en lysegrønn etikett på ytre emballasje som gir alle detaljer om produktet. Dette produktet er hentet fra Sukins botaniske utvalg av produkter. Pumpen disponerer også en kontrollert mengde produkt grundig den smale pumpen. Med dette ser jeg ikke spild av produkt.

Jeg har tørr og sensitiv hud og organiske produkter er best for en slik hud. Jeg prøver å bruke slike produkter spesielt under harde vintre når huden min er veldig tørr.

Konsistensen av produktet er mer som en gel. Gelen er gjennomsiktig. Jeg tar en stor valnøtt størrelse eller litt mer for hele kroppen min. Denne kroppsvasken skinner ikke som andre kroppsvasker, derfor liker jeg å bruke en loofah med dette produktet.

Min hud føles veldig ren og fuktig etter bruk av dette produktet. Siden litt går langt, er jeg sikker på at dette vil vare meg i minst 2 måneder. Jeg hadde ingen reaksjon eller irritasjon på tørr, sensitiv hud.

Duften er veldig mild og nøytral. Det har ingen fancy duft siden det ikke er tilsatt parfyme. Det lukter mer som oljer og organiske produkter som brukes til å vaske kroppen. Jeg føler at jeg ikke trenger noen lotion etter vask. Jeg elsker det mye, men jeg føler at det eneste problemet er prisen. Normalt, når jeg bruker en stoffbutikk kroppsvask, føles huden min litt tørr etter dusj og trenger umiddelbar fuktighetskrem. Hvis ikke, ser jeg den hvite, skalete huden rundt armbuene eller anklene mine. Med denne kroppen vask, er det ingen skalering eller elastisk hud.

Pros av Sukin Botanical Body Wash:

  • Hyggelig emballasje.
  • Beriket med jojoba, avokado og rosa hipoljer.
  • Perfekt for tørr, sensitiv hud.
  • Tørker ikke ut huden.
  • Uten parabener.
  • Ingen SLS og SLES.
  • Ingen duft.
  • Ingen dyrderivater.
  • Ingen kunstig farge.
  • Ikke testet på dyr, 100% veganer.

Cons av Sukin Botanical Body Wash:

  • Pris.

IMBB Rating: 4.9/5 Ville jeg tilbakekjøp / anbefale Sukin Botanical Body Wash? Jeg elsker det og vil gjerne kjøpe tilbake. Jeg skulle ønske det ikke var så dyrt. Vel, hvis du ikke bryr deg om det ovennevnte beløpet, så er det verdt pengene.

Sukin Cream Cleanser Sukin Olje Balanserende Rensende Gel Cleanser Sukin Hydrating Mist Toner Sukin Oil Balancing Clarifying Facial Tonic Sukin Sensitive Soap Free Body Wash Mario Badescu A.H.A. Botanisk kroppsåpe Olay Botanical Fusion Body Wash Herbal Essences Body Wash i Body Burst Yves Rocher Raspberry Peppermynte Bath Shower Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: