Hei alle sammen,

Øyenbryn er blitt en av de største trender og besettelser i skjønnhetsverdenen i dag. Blant de mange kjendiser som sporten har en stilig øyenbryn, er Kim Kardashian kjent for sin omfattende øyenbrynsprosess. Den berømte Anastasia Soare av Anastasia Beverly Hills er Kims øyenbryn artist. Som en merkevare er Anastasia Beverly Hills kjent for sine ikoniske og verdensberømte panneprodukter, så du kan helt forestille deg hva det betyr å ha Soare som pennekunstneren på jobb. Øyebrynene kan gjøre eller ødelegge ditt utseende, og det er veldig viktig å gifte dem riktig.

I dette innlegget tar jeg deg gjennom noen sminkefaser som kan hjelpe deg med å oppnå Kim Kardashians øyenbryn. La oss se på hvordan du kan style dine øyenbryn som Kim Kardashian.

1. Start ved å forme nettleserne:

Dette trinnet inkluderer noen prosesser. For en, begynn med å trisse, voks eller pinde noen overskytende hår rundt hovedpannen. Du vil rydde opp all vekst først. Pass på at du ikke overbelaster eller over-plukker brynene dine. Følg dette ved å trimme brynene og holde hårene på optimal lengde. Husk å bruke kun øyenbrynssaks eller babysaks til dette formålet, ellers kan du klippe for mye av.

2. Fyll nettleserne i:

Det neste trinnet innebærer å ta et produkt av ditt valg, enten en pennepenn eller en pennekake, for å fylle pennene dine. Du kan også bruke en øyeskygge som passer til fargen på pennene dine for å fylle dem inn. Hvis du bruker en pomade eller en øyeskygge, pass på at du bruker en vinklet børste til å bruke det samme. Enten du bruker en vinklet pensel eller en penneblyant, er nøkkelen å lage svært korte streker med en lett hånd. Ikke vær tungt og ikke dra lange slag. Dette vil sikre at formen på pennene dine ser naturlig ut. anbefalinger: Anastasia Beverly Hills Perfekt Blåblyant, Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, Anastasia Beverly HillsDipbrow Pomade

3. Sett browsene med en gel:

Når browene dine er definert og alle hullene er fylt inn, må du sette dine penner på plass. For dette formålet kan du bruke enten en klar panne gel eller en tonet panne gel som legger til litt mer pigment til pennene dine. Hvis du ikke har noen av disse produktene, kan du også bruke en vanlig mascara. anbefalinger: Fordel Gimme Brow Volumizing Brow Gel, Essence Gjør meg Brow Øyenbryn Gel Mascara

4. Rengjør med en Concealer:

For et mer definert utseende til din panne, ta en concealer som passer perfekt til din hudton og rydde opp rundt pannen med det samme. Bruk en spiss concealer børste til dette formålet. Det kan også være lurt å sette concealeren med et finmalet løs pulver.

5. Gjør bruk av Highlighter:

Kim Kardashian gjør stor bruk av highlighter ikke bare på kinnbenet hennes, men også rundt øyenbrynene. Korrekt bruk av highlighter på brynbenet kan virkelig definere øyenbrynene og få dem til å pope. Påfør en highlighter (som har en undertone som passer til din hudtone) rett under og over øyenbrynens øvre øyebryn. Trikset er å bruke det på begge steder for den beste effekten. Du kan bruke ringfingeren din til dette og forsiktig blend highlighteren ut.

Hvordan gjøre Ansiktsbehandling hjemme med kjøkken Ingredienser Hvordan gjøre grønn te ansikts hjemme Hvordan gjøre langvarig sminke på svettete og fet hud Beauty Formulas Øyenbryn Shapers Best Øyenbrynpennene tilgjengelig i India Maybelline Fashion Brow Duo Shaper Brown NYX Øyenbryn Shaper Velg øyenbryn form i henhold til ansiktsform Sephora Collection Øyenbryn Touch Up Razor Set Kim Kardashian Shimmer Body Lotion Kim Kardashian Inspirert Nøytral Gull Bronze Eye Makeup Look + Tutorial 6 grunner til at alle elsker Kim Kardashian's stil Kim Kardashian Inspirert Makeup Tutorial Skjønnhetstips fra Kardashians

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: