Hudtype: Normal / Dry

Jeg har brukt Mario Badescu Aloe Moisturizer i flere måneder nå. Den kommer i denne lille plastflasken med en liten lukking som flipper opp. Fuktighetskremet er denne nydelige minty grønn farge. Denne fuktighetskrem er ganske tykk i konsistens, men føles ikke tung når du bruker den. Det blir absorbert raskt i huden uten å etterlate rester. Den har også SPF 15, som er flott for hverdagsbruk. Instruksjonene sier: "Etter rengjøring og toning må du bruke daglig over hele ansiktet før solens eksponering, og unngå øyeområdet. Gjenta ofte for å opprettholde beskyttelse og etter svette eller svette. Kan brukes under sminke eller alene. Hvis produktet kommer i øynene, skyll det godt med vann. "

Produktbeskrivelse: Berolig, fuktighet og beskyttelse. Daglig, lett fuktighet og solbeskyttelse alt-i-ett. Oljefri og aloe basert på beroligende, ikke-tilstoppende hydrering og beskyttelse. Pris: $24

ingredienser:

Min erfaring med Mario Badescu Aloe Moisturizer SPF 15:

Til tross for å være en tykk fuktighetskrem, føles det ikke tung eller fet på tørr hud, men jeg synes det er ganske bra fuktighetskrem. Jeg mener til tross for å bruke det en stund nå, jeg ser ingen forskjell i huden min, og det føles heller ikke noe bra eller spesielt. Jeg mener at jeg enkelt kunne bytte den med vanlig fuktighetskrem, og jeg ville ikke engang savne denne.

Jeg liker at det ikke er duft og er en anstendig fuktighetskrem for min tørre hud, men ikke den jeg egentlig ville tilbakekjøpe. Det er en "ok" fuktighetskrem. Jeg likte å bruke det en gang.

Det fungerer fint under min sminke. Det brøt meg aldri ut. Jeg elsker ikke det, men heller ikke jeg misliker det. Så, dette er et greit, lunkent, dagligvarer for tørr hud.

Bra for:

  • Folk med tørr hud.
  • De som leter etter en vanlig fuktighetskrem med SPF 15 å ha på seg hver dag.
  • Forvent ikke noe godt av deres fuktighetskrem.

Ikke bra for:

  • Alle som ikke har tørr hud fordi det kan føles tungt på huden.
  • Forventer noen resultater fra deres fuktighetskrem.
  • Leter etter en slitesterk fuktighetskrem som vil holde huden hydrert i 7-8 timer. Siden jeg har ganske tørr hud, føler jeg personlig at det ikke holder huden min hydrert hvis jeg bærer bare dette pluss jeg driver den fra 3-4 graders temperaturer denne gangen og i seg selv, er det ikke nok.

IMBB Rating: 3/5

Mario Badescu AHA og Ceramide Moisturizer Mario Badescu oljefri fuktighetskrem SPF 30 Mario Badescu oljefri fuktighetskrem SPF 15 Mario Badescus ansiktsspray med aloe, urter og rosenvann Himalaya Herbals Aloe og Agurk Forfriskende Fuktighetskrem Jergens Beroligende Aloe Relief Moisturizer The Body Shop Aloe beroligende dagkrem Himalaya Herbals Moisturizing Aloe Vera Face Wash Ansikter Hydro Face Moisturizer SPF 15

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: