Dior, sammen med sin feriesamling, lanserte dette Diorskin Nude Air Luminizer Powder 001. Det ble tidligere lansert i vårens samling, og det ble utsolgt på bare noen minutter. Derfor ble det raskt alliansens besettelse. Dior reproduserte det og jeg endelig fikk hendene mine på den. Tidligere var det et produkt med begrenset størrelse, men på grunn av sin popularitet har merket gjort det permanent og også gitt ut noen nye nyanser.

Pris: £39 Produktbeskrivelse: Et pulver så lett som en bris, med en formel som er svært konsentrert med lysende pigmenter i en universell nyanse som kan tilpasses enhver hudtone. DIORSKIN NUDE LUFT LUMINIZER med sin nesten umerkelig tekstur avslører glødende hud for en strålende lysende hudfarge. Leveres med en mini kabuki børste. Slik søker du: Brukes i milde berører, fremhever det områder av ansiktet for å fange og reflektere lyset.

Min erfaring med Dior Diorskin Naken Air Luminizer Powder 001:

Dior Diorskin Nakenluft Luminizer Powder kommer inn i en vakker veid magnetisk sølvkompakt med en vakker Dior-design på toppen. Pulveret har en vakker design på den og har 'Nude Air' gravert på den. Dior-logoen er også gravert på toppen. Den leveres med en kabuki børste som fungerer fint med pulveret.

Nakenluft i 001 er en vakker peachy pink highlighter. Jeg har ingenting som ligner på det. Det er en veldig unik og pen skygge. Strukturen av Diorskin Nude Air Luminizer Powder er glatt, buttery, myk og silkeaktig. Pulveret er finmalt og går super glatt på kinnene. Nakenluft 001 er pigmentert og og kan også bygges. Det legger til en vakker naturlig glød i ansiktet.

Kompaktet har en floral duft til det, men det forsvinner etter søknaden. Duften er ikke sterk, så det vil ikke forstyrre folk med en sensitiv nese. Skyggen 001 vil fungere vakkert for rettferdige til middels hudfarger, men vil ikke dukke opp på dypere hudtoner. Jeg har en middels hudtone, og jeg synes det fungerer vakkert på meg. Dette pulveret understreker ikke porerne mine. Jeg testet 001 på øynene og det ser fantastisk ut.

Dette pulveret er svært blandbart og gir deg et vakkert lysende utseende. Hvis du ikke liker naturlig utseende, kan dette ikke være for deg. Jeg foretrekker å bruke det hver dag for en vakker, naturlig glød. Nakenluft i 001 varer 8 timer på meg, noe som er en god slitestid i henhold til meg siden jeg ikke bruker sminke i så lang tid.

Fordeler med Dior Diorskin Naken Air Luminizer Powder 001:

• En vakker peachy pink highlighter • Langvarig • Blendbar • pigmentert • Går jevnt • Kan også brukes som øyenskygge • Vakker emballasje • Understreker ikke porene

Ulemper med Dior Diorskin Nakenluft Luminizer Powder 001:

• Dyrt • Fungerer ikke for dypere hudtoner

IMBB Rating: 4.8/ 5 Ville jeg tilbakekjøp Dior Diorskin Nude Air Luminizer Powder 001? Ja.

Dior Diorskin Naken Air Glow Powder 002 Fresh Light Dior Capture Total Dreamskin Diorskin Nude Creme Gel Compact Diorskin Star Fluid Foundation Dior Diorskin Eclat Satin Moisture Release Satin Makeup Diorskin Forever Fluid Perfekt Perfection Wear Makeup Dior Diorskin Nude Air Nude Healthy Glow Ultra-Fluid Serum Foundation Max Factor Skin Luminizer Foundation Gjøre opp for alltid Uplight Face Luminizer Gel Hard Candy Doll Face Glow All Way Face og Body Luminizer Rimmel London Glam Eyes Øyenskygge Quad 001 Black Cab Colobar Time Plus Pro Long Stay Smink SPF-15 001 Light Coral

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: