For noen måneder siden lanserte By Terry et nytt utvalg av leppestifter, og de går under navnet "Click Sticks." Mekanismen med klikkstick ligner Tom Fords patenterte lakkfarger, men i stedet for å være flytende leppefarger, er disse faste leppestifter. Det er totalt 25 nydelige nyanser, og det er noe for alle, fra n * des til lyse og mørke røde og pinks. Skyggen jeg plukket opp fra serien er "# 23 Pink Pong."

Pris: $32 Produktbeskrivelse: Ikke flere kompromisser - ett klikk og du kan ha alt! Denne 3-i-1-hybridleppestiften gir førsteklasses pigmentfargepåvirkning, blyantpresisjon og komforten i en konditori. Med bare ett slag, avslører det den sterkeste fargepåvirkningen hele dagen. Absolutt dekning og fløyelsglatt komfort ved applikasjon gjennom en ultrafeminsk gestus. Den ergonomiske, dråpeformede spissen skisserer øyeblikkelig konturen og fyller leppene. Inneholder et silikonekompleks som muliggjør komfort og glid, vitamin E for leppebeskyttelse, duo av kopolymer for langvarig høy pigmenteringsleppefarge. En rekke glamorøse nyanser, fra n * de til pop for å gi leppene dine en skreddersydd stil.

Min erfaring med Terry Rouge Expert Click Stick 23 Pink Pong:

Ved Terry Click Sticks kommer huset i et pennlignende rør med en dråpeformet kule som tilbyr super presisjonsapplikasjon. Spenningsmekanismen er ved å klikke på bunnen av røret flere ganger. Når du har tatt ut leppestiftet, er det ingen å gå tilbake, så vær forsiktig og ta ut kulen etter dine behov. Navnet på skyggen er nevnt på bunnen av røret og merkenavnet er nevnt rundt røret.

Tekstur av klikkpinne er fantastisk. Den er superpigmentert og gir full dekning i en enkelt sveipe. Den gir en pulveraktig matt finish som føles super behagelig på leppene hele dagen. Jeg la ikke merke til noe fjærende fra dette.

Skyggen "Pink Pong" er en vakker dyprosa med bæretone som vil se fantastisk ut på alle. Det er veldig glatt og glir på leppene veldig enkelt. Jeg vil ikke si at dette er hydrering, men det tørker heller ikke. Jeg føler behov for leppebalsam siden jeg har super tørre lepper.

Det føles super lett på leppene og varer også ganske bra. Jeg får rundt 5 timer slitasje tid og det etterlater en flekk bak. Det fades jevnt. Ulempen med klikkpinne er duften, den har en veldig sterk rose duft som definitivt vil plage folk med følsomme neser.

Pros av Terry Rouge Expert Click Stick 23 Pink Pong:

  • Vakker nyanse.
  • Pigmentert.
  • Komfortabel og føles lett på leppene.
  • Vakker nyanse.
  • Glider lett på.
  • Pulverformet matt overflate.
  • Pink Pong ville passe hver hudtone.

Ulemper med Terry Rouge Expert Click Stick 23 Pink Pong:

  • Veldig sterk duft.
  • Når du har tatt ut produktet, er det ingen måte du kan vri den tilbake.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp av Terry Rouge Expert Klikk Stick 23 Pink Pong? Ja, hvis du ikke har sensitiv nese. IMBB Rating: 4.5/5

Av Terry Baume De Rose Lip Protectant Av Terry Terrybly Densiliss Wrinkle Control Serum Foundation BY TERRY Cellularose Hydradiance Mask Av Terry Cellularose Moisturizing CC Cream in Natural Bourjois Rouge Edition Velvet leppestift # 01 Person ne ne Rouge Bourjois Pink Pong Rouge Edition Velvet leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 04 2020