Hei alle sammen,

Det har vært en stund at jeg har gjennomgått noe sminkeprodukt, intakt et leppeprodukt. Dagens gjennomgang vil være på en annen flytende leppestift av Sephora. Sephora har et annet utvalg av flytende leppestifter med navnet Luster Matte, ganske forvirrende! Er det ikke? Jeg mener hvordan det kommer noe matte med glans, men de hevder også at den er lang iført. Disse kommer i en rekke nyanser, og jeg plukket opp tre av dem som er Magenta Luster, (som jeg vil vurdere i dette innlegget) Mulberry Luster og Russet Luster.

Pris: $16 Produktbeskrivelse: Hva det er: En ultralettvekt, moderne matt leppefarge med en subtil skinn.

Hva det gjør: Denne innovative formelen metter lepper med et snev av glans for full, matt dekning som ikke vil tørke ut eller sprekke. Nourishing, fjær-lys rose hip frø olje hydrater lepper for å tilby plysj, pigmentert farge. Den skreddersydde applikator-tippen males med presisjon i en sveipe, slik at du kan bruke moderne farge med tillit.

Hva annet trenger du å vite: Dette produktet er tilgjengelig i 12 nyanser, og det er ikke testet på dyr.

Min erfaring med Sephora-kolleksjonen Lustermatte Lang-slitasje Lip Color - Magenta Luster:

Sephora Luster Matte kommer inn i et plast gjennomsiktig rør med en matte skruehett og logoet trykt rundt felgen på hatten. Applikatoren er en flat fotfot applikator og navnet på skyggen er trykt på bunnen av røret. Konsistensen av Sephoras Luster Matte er mousse og det går veldig jevnt og jevnt på leppene. Disse er sint pigmentert. Jeg la ikke merke til noen fjerning fra disse.

Skyggen Magenta Luster er en fantastisk varm rosa som er ganske nøytral undertone, og jeg tror det passer til enhver hudtone. Sephoras Luster Matte tørker ned til en satinfinish og er ikke overføringsbestemt. Selv om du spiser eller drikker, vil du definitivt legge merke til overføring, faktisk, mye overføring! Likevel finner jeg dem ganske langvarige. Jeg får full 7 til 8 timers slitasje, og de vil forbli det samme hvis du ikke spiser eller drikker, men selv etter å ha drukket og spist, forlater de en meget fremtredende flekk som ikke gjør at leppene ser flatt ut.

Disse har en svak vanilje duft til dem, som ikke vil være plagsom for følsomme neser. Disse føler seg super lett og behagelig på leppene hele dagen. Å snakke om applikatoren, det var vanskelig å få en ordentlig applikasjon, siden den flate fotfotapplikatoren ikke er god nok til å gi et presist søknad.

Fordeler med Sephora-samlingen Lustermatte Lang-slitasje Lip Farge - Magenta Luster:

  • Ganske varm rosa farge.
  • Passer til alle hudtoner.
  • Langvarig.
  • Leaves en fremtredende flekk.
  • Pigmentert.
  • Går jevnt.
  • Komfortabelt på leppene.
  • Ikke fjær.
  • Lett på leppene.

Ulemper med Sephora-samlingen Lustermatte Lang-slitasje Lip Farge - Magenta Luster:

  • Søknaden er ganske vanskelig.

IMBB Rating: 4.8/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Sephora Collection Luster Matte lang slitasje Lip Color - Magenta Luster? Ja!

Sephora Collection Universal Lip Liner Sephora Collection 8 HR Mattifying Compact Foundation Sephora Collection R25 Desire Rouge Cream Lipstick Sephora Collection Luster Matte Lange Slitasje Lip Farge - Mulberry Luster LA Girl Matte Flat Velvet Leppestift Hush Ansikter lang slitasje blyanter Coloressence Petal Intense Long Wear Lip Color Lakme 9 til 5 Lip Color - Fløtekarbon Nexus Natio Rich Lip Color - Vannmelon

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: