Hårtype: Tørr med bølger og krøller.

Hei damer,

Noen ganger føles håret flatt og fettete på dårlige hårdager! Selv en tørr sjampo kan ikke gi deg et disheveled utseende eller intensiteten som håret ditt trenger. Denne hårsprayen vil hjelpe deg med å skaffe en skikkelig tekstur og gi et levende innblikk til ditt kjedelige, flate hår. Se på dette produktet.

Pris: Rs.700 Produktbeskrivelse: Hvis du vil ha et tousled teksturert utseende, med en disheveled hår styling effekt så må du prøve Wild Stylers Next Day Hair. Denne mineralpuddersprayen har en fin diffusjon for å legge til en teksturert effekt og en skødløs rotete finish. Den ujevnlige berøringsformelen gir håret en naturlig følelse, med en umiddelbar disheveled finish. Denne trenden handler om rock, grunge og wild disheveled hair, en absolutt "må ha" i styling verktøykassen.

Min erfaring med L'Oreal Professional Paris Wild Stylers Neste dag Hair Spray:

Jeg har mange hårsprayer, men da jeg så denne hårsprayen, ble jeg fascinert. Dette sier at du kan få et rotete grungeutseende, til og med til nyvasket eller veldig kjedelig, fin, lammende hår. På søndag fullførte jeg min sminke og ble kammen gjennom håret mitt. Jeg var sjokkert for å se hvor flatt håret mitt så ut! Det var ingen tekstur, ingen form eller definisjon eller noe riktig utseende på håret mitt.

Så jeg plukket opp min BaByliss curling tong som jeg nylig vurderte og formet endene av håret mitt i en utadgående retning. Da tok jeg dette hårsprayet og sprayet det jevnt langs lengden av håret og litt på røttene. Så scrunched jeg bare håret mitt i håndflatene mine og lot dem se naturlige og friske ut. Jeg har noen lag i enden av håret mitt, og derfor kunne jeg se at de kom igjennom godt.

Sprayet føles som en saltspray, men er myk. Dette bokstavelig talt fluffer opp og strøk håret på en myk måte for å gi litt volum å jobbe med. Jeg kunne føle at håret mitt hadde blitt doblet i størrelse, men fortsatt mykt og hadde en litt tykkere tekstur til dem. Så hvis du har fint flatt hår, kan dette være bedre for deg. Jeg har allerede volum så jeg unngår å bruke dette på røttene. Men du kan bruke dette og tørke håret ditt for mer tekstur og volum. Jeg tror ikke dette gjorde håret mitt knasket. Men det ble krevd en sjampo fordi jeg ikke ville ha håret mitt til å føle meg så tykt lenger. Jeg tror det varte meg i mer enn 7 timer.

Fordeler med L'Oreal Professional Paris Wild Stylers Neste dag Hair Spray:

  • Gjør håret tykt og teksturisert.
  • Gir hår et levende innblikk.
  • Gir livet til ditt kjedelige, fine, flate hår.
  • Også holder stilen til en viss grad.
  • Gjør ikke håret knasket.

Ulemper med L'Oreal Professional Paris Wild Stylers Neste dag Hair Spray:

  • Kan gi deg overflødig volum hvis du ikke trenger det.
  • Kan ha en tørkemessig følelse på håret.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp L'Oreal Professional Paris Wild Stylers Next Day Hair Spray? For finere hår, anbefaler jeg virkelig denne sprayen for å legge til tekstur. For virkelig voluminøse og krusete hår, hopp over dette. Hvis du tror håret ditt føles flatt og mangler tekstur, er dette verdt et forsøk.

L'Oréal Professional Série Expert Volume Utvide sjampo L'oreal Professionnel Shine Perfekt Serum Liss Ultime L'oreal Professional Serie Expert Vitamino Color Shampoo Braun FG 1100 Silk-épil Bikini Styler Trimmer Vega VHSS-01 Chic Styler Gromming Kit Philips HP4671 ​​Hair Styler L'oreal Paris Elnett Satin Hairspray Supreme Hold Garnier Fructis Style Anti Fuktighet Volumiserende Hairspray 15 Best Heat Protection Hair Sprayer Tilgjengelig i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: