Hei vakre jenter,

Siden Innisfree har noen fantastiske ting å tilby, og jeg fant en Innisfree-butikk i Mumbai, gikk jeg videre og kjøpte noen produkter. Blant dem var kapselreceptpakker, og dagens gjennomgang vil være om Innisfree Green Tea Capsule Recipe Pack.

Pris: INR 150 Produktbeskrivelse: En sovepakke med organisk Jeju frisk grønn te for å holde huden din fuktig og klar mens du sover! Organisk Jeju frisk grønn te og grønn tefrø for mer oppdatert og fuktig hud. Dual fuktighetskrekende teknologi stammer fra organisk grønn te og grønn tefrøolje. Grønn teen hentet fra friske grønne teblad høstet på Jeju-øya er rik på aminosyrer og mineraler som bidrar til å holde huden fuktig. Frøoljen beholder fuktighet inne i huden for å holde huden hydrert i en lengre periode. Naturlige grønn te antioksidanter: Ernæring kapsler, fylt med naturlige ingredienser, gir antioksidanter til huden din og raskt lyser hudtonen.

Min erfaring med Innisfree Green Tea Capsule Oppskriftspakke:

emballasje: Denne grønne tekapselpakken kommer i et plastbrunt badekar sammen med en vakker grønn etikett på topplokket som indikerer grønn te som hovedbestanddel i pakken. De andre detaljene er nevnt på baksiden av karet. Emballasjen er ganske god, da plasten er solid og ikke smuldrer lett. Det har også to lokk, slik at du kan hygienisk lagre den etter en bruk. Jeg finner det også veldig reisevennlig.

Som jeg har lest i de fleste anmeldelser av de andre sovepakkene, er denne ikke annerledes. Den har en hvit gelaktig struktur. Gelen er veldig kjølig og forfriskende. Ved påføring føler du en veldig beroligende følelse på huden din. Jeg har evig plagsom hud, så alt som beroliger og kjøler huden min (selv om vinteren) er velkommen!

Duften er veldig oppløftende, den oppdaterer og trives med mine sanser. Duften virker ganske naturlig og vil ikke forstyrre følsomme neser. Jeg trenger en liten mengde for hele ansiktet mitt og finner det ikke veldig klebrig. Det er lett å spre. Den litt klebrig følelsen forblir en stund og blir så ubetydelig som den absorberer sakte.

Jeg har brukt den på tre måter:

Som sovende pakke: Jeg søkte det om natten og våknet til strålende og hydrert hud om morgenen. Etter å ha blitt slått av, forsvant mine dullhet og stress tegn.

Før sminke: Siden det beroliger huden og gir et friskt utseende, applicerte jeg det før sminke og vasket det av etter 20 minutter. Min hud var jevnere og bedre, så sminke så mye friskere selv uten primer.

Som kjølemaske etter solens eksponering: Den følsomme huden min blir lett påvirket av solstråler selv etter bruk av solsikker SPF 50. Så jeg kommer alltid tilbake og bruker noe for å avkjøle huden min, som tomatjuice eller aloe vera gel. Ved å bruke denne masken, så jeg ikke noen betennelse eller rødhet vedvarer, så jeg er veldig glad.

Samlet, selv om jeg finner mengden mindre, føler jeg det er en god beroligende og hydrerende maske, spesielt for kjedelig og sliten hud. Effektene varer et par dager. Hvis du bruker det på en forsvarlig måte som meg, kan den lett brukes 3-4 ganger. Bare vær sikker på at du lukker lokket godt, slik at antioksidantegenskapene forblir intakt.

Pros av Innisfree Green Tea Capsule Oppskriftspakke:

  • Reisevennlig emballasje.
  • Kjøling og beroligende.
  • Hydrerer og jevner huden.
  • Reduserer stress og kjedelig tegn.
  • Kan brukes på flere måter.
  • Passer alle hudtyper.

Cons av Innisfree Green Tea Capsule Oppskriftspakke:

  • Mengde og tilgjengelighet.
  • Ikke reparerer huden.

Ville jeg tilbakekjøre / anbefale Innisfree Green Tea Capsule Recipe Pack? Jeg likte å bruke dette, og vil tilbakekjøp for reiser, spesielt om sommeren. IMBB Rating: 4/5

Innisfree Rice Sleeping Mask Capsule Oppskriftspakke Innisfree Jeju Volcano Capsule Oppskriftspakke Innisfree Sea Weed Capsule Oppskriftspakke Innisfree Pomegranate Sleeping Pack Capsule Oppskriftspakke St. Ives Blackhead Clearing Green Tea Scrub Lakme Clear Pores med grønn te ekstrakter Face Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 28 2020