Jeg har vært en langsiktig bruker av MAC Brush Cleanser, og jeg stoler på det helt med penslene mine. Jeg har brukt det i årevis, og det har holdt mine børster i perfekt stand. Men nylig oppdaget jeg denne lilla, rene børsten Cleanser og OMG! Jeg tror jeg vil finne det vanskelig å bruke noe annet nå. Det er en av de mest effektive penselrengjørene jeg noensinne har brukt. Jeg har brukt andre penselrengjøringsmidler fra Sephora, NYX og til og med vanlig rengjøringsalkohol, denne Ben Nye rengjøringen slår omtrent alle og alle andre penselrenser som er der ute.

Pris: 59 ml for $ 6. Du har mulighet til å plukke en flaske med en sprøytedyse eller den uten den. Jeg vil foreslå at du velger en uten sprøytedysen. (Jeg vil fortelle deg hvorfor nedenfor). Produktbeskrivelse: Få dine pensler knirkende rent og sanitert i ett trinn med Ben Nye's Penselrenser! Raskt og effektivt bryter ned stædig creme sminke og får penslene dine desinfisert for din neste klient. Hold en sprøyteflaske i settet ditt for rengjøring på farten! Alkoholbasert med en behagelig duft. Bruk i godt ventilerte områder.

Min erfaring med Ben Nye Penselrenser:

Ben Nye antyder at du fyller væsken i en liten kopp. Dyp penselen i væske og virv det på et vev. Jeg gjorde det og OMG! Det renset hvert siste spor av gunk / smuss / sminke fra børstene mine. Og ikke bare det, det forlot mine børster så myke og ganske tørre øyeblikket de ble renset. Det er så mye mer effektivt enn MAC Brush Cleanser som jeg har brukt i årevis. Jeg kunne ikke finne en større flaske av dette, men jeg ville definitivt sjekke en på nettet.

Jeg anbefaler definitivt at du kjøper flasken uten sprøytedyse. Fordi når du har en sprøytedyse, spritz du væsken på børsten og vil rengjøre den på vevet - det virker ikke slik. I det minste ikke like effektivt når du pusser børsten i væske og rengjør den. Du må ta væsken i en hette / kopp for å rengjøre børstene.

Flasken uten sprøytemunnstykket kommer med en bred hette, så du kan bruke den som en beholder for å sette væsken. Det er et helt fantastisk produkt for makeup artister fordi penslene dine blir rene og tørre i løpet av sekunder. Du vet at det er en velsignelse når du gjør flere klienter eller moteshow.

Den har et veldig mildt alkoholinnhold, men ganske mye ikke-eksisterende duft til det, slik at børstene dine ikke lukter. Dette varer også i opptil 3 år etter at du har åpnet den. Under rengjøring følte jeg at det var noe oljeaktig i produktet, og det kan være grunn til at det hjelper oppløsningen av produktene på børsten så effektivt. Jeg føler også at forholdene børster i stedet for å være harde og tørke på børstene. Men børstene dine er rene, myke og klare til bruk innen få sekunder.

Samlet, helt fantastisk. anbefaler det.

IMBB Rating: 5/5

Ben Nye Banana Visage Poudre Luxury Powder Ben Nye Media Pro HD Deksel Alt - SK 1 Ben Nye Creme Foundation Ben Nye Neutral Sett Colorless Face Powder Ben Nye Brent Orange MediaPro Mojave Adjuster Kryolan Penselrenser Ulta Makeup Brush og Sponge Cleaner Japonesque Makeup Brush Cleanser Cinema Secrets Brush Cleaner MAC Brush Cleanser BH Kosmetikk Quick Change Brush Cleaner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: