Hvis jeg får lov til å holde en parfyme fra hele parfymsamlingen min og kaste ut resten, vil jeg velge Dolce og Gabbana Velvet Desert Oud EDP. Dette er en av de fineste gamle duften jeg har prøvd til nå. Jeg har aldri elsket noen av Dolce og Gabbanas dufter, men dette er en av de beste parfymer der ute.

Pris: £325 Produktbeskrivelse: Den mystiske erobringen av ørkenen. De skjulte skatter i Midtøsten, konvoiene og essensene spredt av brennere. Bildet som er malt er et av eventyr og mysterium, fortalt av de røyke trenotene. "Ingenting er mer spennende enn jakten", sier Domenico Dolce. Dolce og Gabbana Velvet Desert Oud oversvømmer sansene, gjennomsyrer så raskt og så kraftig at jakten til slutt blir en ubetinget og trøstende erobring.

Min erfaring med Dolce og Gabbana Velvet ørkenen Oud Eau De Parfum:

Parfymeflasken kommer inn i en fantastisk fløyelsboks. Inne i denne boksen kommer en fantastisk gjennomsiktig svart parfymeflaske med en gullmetallplate som har parfymernavnet skrevet på den.

Hetten har et fløyelspåslag til det med merkenavn som er gravert på den. Flasken generelt ser flott ut og dyrt.

Velvet Desert er en orientalsk gammel duft og en av de mest klassiske og fineste duftene av Dolce og Gabbana. Dette er en av de mest nydelige duftene jeg noensinne har prøvd. Oud, musk og gult er så vakkert blandet i denne parfymen.

På den første sprayen lukter den søt og smokey. Så snart det tørker, blir det en vakker blanding av oud, musk og gult. Den har en liten varme og mørke til den som gjør den mest slitesterk i høst og vinter, men jeg elsker denne duften så mye at jeg kan bære den i en hvilken som helst sesong. Det er mest hensiktsmessig å ha på natt eller kveldsfester.

Snakker om oppholdsstyrken, den varer i 12 og flere timer på meg.

Dolce og Gabbana's Velvet Desert Oud er markedsført som en unisex duft, men ifølge meg, på grunn av den første søtheten, er denne duften mer feminin og gutta ville ikke ha det veldig fancy.

Fordeler av Dolce og Gabbana Velvet Desert Oud Eau De Parfum:

  • Nydelig duft.
  • Unisex.
  • God oppholdsstyrke.

Ulemper med Dolce og Gabbana Velvet Desert Oud Eau De Parfum:

  • Tilgjengelighet.
  • Dyrt.

Ville jeg tilbakekjøp Dolce og Gabbana Velvet Desert Oud Eau De Parfum? Ja. IMBB Rating: 5/5

Dolce og Gabbana Hell Femme Eau de Parfum Dolce av Dolce og Gabbana Dolce & Gabbana Perfect Luminous Liquid Foundation Dolce & Gabbana Cleansing Oil Tom Ford Velvet Orchid Eau De Parfum L'Occitane Desert Rose Hand Cream Gucci Oud Eau de Parfum Creed Royal Oud Eau de Parfum Tom Ford Tobacco Oud Eau De Parfum Jo Malone Velvet Rose og Oud Köln Intense Christian Dior Oud Ispahan Parfyme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: