Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Hei kjærester,

Nylig lanserte Wet n Wild et nytt utvalg av produkter. En av produktene lansert var pout gel lip liner. Jeg kjøpte 2 av de 6 nyanser som er tilgjengelige. Jeg fikk skyggen Never Petal down og Bare for å kommentere. Jeg har allerede vurdert Bare å kommentere. I dag vurderer jeg Never Petal Down. Så, la oss se hvordan leppeforingen gikk.

Pris: $ 2,99 USD Produktbeskrivelse: Er du klar for denne gel-ly? Fortell leppene dine for å komme i kø for perfeksjon. En leppeforing som ingen andre, laget med en spesiell polymerformel, glir den sømløst på lepper og etterlater farge som fortsetter i flere dager. Bruk alene eller under leppestift for farge som ikke vil skryte. Som noensinne. Vår første lippefôr liner - Sømløst glir på lepper og forlater varig farge. Glatt, feilfri applikasjon. Spesielt formulert med proprietær polymer og esterkompleks.

Min erfaring med Wet n Wild Perfect Pout Aldri Petal Down Gel Lip Liner:

emballasje: Wet n Wild Perfekt Pout Gel Lip Liner kommer i en svart, vridd plastpenn. Hetten viser fargen på leppeforingen som er veldig nyttig. Luken lukkes med et klikk. Lipsekken kommer i en hvit boks med navnet på leppeforingen og ingredienslisten. Emballasjen til leppeforingen er lett og veldig reisevennlig.

Skygge og Avslutt: "Never Petal Down" er en nydelig rosa rosa skygge. Denne leppeforingen kan parres med nesten hvilken som helst leppefarge. Avslutningen på leppeforingen parret med den nye Wet n Wild Catsuit væske leppestiften er flott.

Tekstur og applikasjon: Strukturen på leppeforingen er veldig glatt, kremaktig og gelignende. Leppeforingen glir på leppene mine som en drøm. Foringen gir en skarp linje under den første applikasjonen, men leppeforingen smelter lett på grunn av sin kremete tekstur. Foringen har en mild kjemisk duft som ikke plager meg. Denne leppeforingen er flott å fylle i leppe linjene før du bruker en flytende leppestift på toppen av den. Siden det er en vrikket blyantforing, vil jeg ikke kunne skarpere blyanten for å få en veldig skarp leppe.

Pigmentering og dekning: Lipsforingen er superpigmentert og super ugjennomsiktig. Det gir full dekning selv om leppene er pigmenterte. En sveipe er alt som trengs for å få maksimal pigmentering.

Oppholdsstyrke:Oppholdsstyrken er ok med denne leppestiften. Den forblir på rundt 3 til 4 timer uten at det må brukes på nytt. Det smelter lett hvis jeg glemmer leppene mine med hendene ved et uhell.

Samlet sett er jeg veldig fornøyd med fargebetaling og tekstur av leppeforingen. Jeg føler at jeg lett kan bruke bare leppeforingen og gå på jobb.

Fordeler av Wet n Wild Perfekt Pout Aldri Petal Down Gel Lip Liner:

  • Vakker rosa leppeforing.
  • Par godt med noen leppestift.
  • Gjør leppestiftet på plass lenger.
  • God emballasje.
  • Reise vennlig.
  • Glider lett på leppene.
  • Ekstremt komfortabel.
  • Rimelig.

Cons av Wet n Wild Perfect Pout Aldri Petal Down Gel Lip Liner:

  • Kan ikke skarpere leppeforingen når blyanten brukes noen ganger, så det blir et problem å få en skarp leppelinje.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale Wet n Wild Perfect Pout Aldri Petal Down Gel Lip Liner? Ja. Ville jeg tilbakekjøre våt n Wild Perfect Pout Aldri Petal Down Gel Lip Liner? Jeg vil prøve andre nyanser fra pout gelområdet.

Wet n Wild Perfectpout Bare å kommentere Gel Lip Liner Wet n Wild Rebel Rose MegaLast Liquid Catsuit Matte Lipstick Wet n Wild Flame of the Game MegaLast Liquid Catsuit Matte Lipstick Våt n Wild Mega Siste Lip Color - Gulrot Gull Våt n Wild Coral Corruption MegaLast Liquid Catsuit Matte Lipstick 6 Lipstick Application Hacks å få den perfekte pout hver gang! Colorbar Perfect Pout Lip Gloss - lekfull Colorbar Perfect Pout Lip Gloss tease Bellapierre Naken Vanntett Gel Lip Liner Sephora Collection Rouge Gel Lip Liner - 12 Rød NYX Levende Brights Liner - Levende Petal

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: