Hudtype: Tørr, sensitiv hud.

Hei alle sammen,

Det er tider når jeg har en veldig dårlig og tørr, ujevn hud. Det er så alvorlig at jeg unngår noen form for sminke fordi den fremhever og forstørrer de tørre flekkene enda mer. Jeg prøvde mange ting fra oljer til lotioner og serum for å bekjempe dette problemet, og dette produktet er et tillegg til den løsningen av løsninger. Jeg plukket opp denne fuktighetskremen fra Ulta skjønnhet som damen foreslo meg for mine løpende hudproblemer, og jeg ble solgt av hennes beskrivelser 🙂

Pris og antall: $ 20 for 59 ml. Produktbeskrivelse: Mario Badescu AHA & Ceramide Moisturizer (59ml) er en oljefri, daglig fuktighetskrem, ideell for kombinasjon og fet hudtyper. Rik på alfahydroksylsyrer inneholder denne daglige hydratiserende krem ​​også sitronekstrakt og beroligende aloe vera gel og arbeider for å forynge og gjenopplive kjedelig, overbelastet hud. Stråling og tekstur forbedres, mens solflekker og hudpigmentering utjevnes.

ingredienser: Aqua (Water, Eau), Propylenglykol, Glyserin, Cyclopentasiloksan, Squalan, Glycerylstearat, Isopropylmyristat, Dimetikon, Aloe Barbadensis Blad Utdrag, Paraffinum Liquidum (Mineralolje, Huile Minérale), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cymbopogon Schoenanthus Blad Utdrag, Citrus Limon (Citron) Fruktkstrakt, Glykolipider, Stearinsyre, Myristyl Laktat, Cetearylalkohol, Dimetikonol, Etylheksylkokoat, Cetylalkohol, Cetearet-20, Myristylalkohol, Glycerylakrylat / Akrylsyrekopolymer, Kaprylyglykol, Lecitin, Fenyltrimetikon, Fenoksyetanol, Natriumklorid, trietanolamin, metylparaben, propylparaben, diazolidinylkarbamid, CI 19140 (gul 5), CI 15985 (gul 6).

Min erfaring med Mario Badescu AHA og Ceramide Moisturizer:

emballasje: Alle Mario Badescu-produktene kommer i en veldig enkel, vanlig cane-emballasje. Det er veldig enkelt å ignorere dem i butikkskjermene, og denne flasken er ikke annerledes. Dette kommer i en plastflaske med en innebygd halm mindre pumpe. Fuktighetskremet er blekgult i farge og kan ses som flasken er ugjennomsiktig.

Som jeg sa, er huden min ekstremt tørr og ingenting trener, til tross for flere endringer i rutinen min. Jeg har brukt denne fuktighetskremeren etter å ha renset ansiktet mitt. Fuktighetskremet er veldig lett og synker raskt inn i huden. Det er en blek urte lukt til den. Jeg har ikke lagt merke til noen stor forskjell i huden min, men det føles veldig trøstende på huden. Dette er en god dagtid fuktighetskrem, men det vil ikke gjøre mye for dyp hydrering. Jeg elsker ikke-oiliness i det som det hjelper for en godt prepped hud for sminke. Jeg har brukt den til en dag, og det gjør huden myk, men det varer ikke lenge. Jeg tror det er en god daglig fuktighetskrem, men ikke et redningsprodukt.

Alt jeg kan si om er at det ikke har forårsaket noen breakouts, da jeg er veldig følsom overfor mange ingredienser. Jeg har også prøvd det å blande med grunnlaget for å gjøre det mer blandbart. Påstandene om rynkereduksjon og fjerning av flekker holder ikke sant i mitt tilfelle som jeg ikke har merket noen slik forskjell selv etter 2 måneders vanlig bruk. Jeg tror at et merke bør avstå fra å gjøre høye krav om produkter som leverer mediocrely.

Fordeler av Mario Badescu AHA og Ceramide Moisturizer:

  • Lett.
  • Ikke klissete.
  • Ingen oiliness.
  • Gjør huden myk.
  • Grusomhet-fri.

Ulemper med Mario Badescu AHA og Ceramide Moisturizer:

  • Gir ikke dyp fuktighet.
  • Falske påstander.

IMBB Rating: 3.5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Mario Badescu AHA og Ceramide Moisturizer? Det er et gjennomsnittlig produkt for å fukte huden og jeg antar at det er mange flere alternativer for det.

Mario Badescu Cellufirm Drops Mario Badescu Acne Facial Cleanser Mario Badescu Glycolic Acid Toner Michael Todd Skin Defender AHA Creme Ansiktsrens Herbivore Botanicals Blå Tansy AHA + BHA Resurfacing Clarity Mask St. Ives Naturlig Glatt Naturlig Frukt AHA Kompleks Kropp Lotion Elizabeth Arden Ceramide Capsules daglig ungdom gjenoppretter øyeserum Sunsilk ceramid sjampo Natio Young Oil Free Moisturizer VLCC Honey Moisturizer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: