Hårtype: Tørr og Frizzy.

Hei vakre damer,

Dagens gjennomgang handler om Marula Hair Oil fra Watsons. Fortsett å lese for å komme inn på produktets detaljer.

Pris og antall: 99 PHP eller 150 INR ca. 100 ml. Produktbeskrivelse: Naturals by Watsons Marula Oil Hair Mask er laget med Certified Organic Marula Oil som inneholder ca 75% oljesyre, en esstensiell fettsyre med høye nivåer av antioksidanter. Denne sjampoen bidrar til å gi ernæringen til å reparere, nære og beskytte håret og hodebunnen mot skade og tørrhet.

ingredienser: Paraffinum Liquidum, Cyclopentasiloxan, Cyclohexasiloxan, Dimethicone, Sorbitan Sesquioleat, Parfyme, Sclerocarya Birrea Frøolje, Trichilia Emertica Frøsmør, Tokoferol, Citronellol, Geranoil, butylfenyl metylpropional, alfa-isometylionon, linalool, hydroksykitronellal.

Min erfaring med Naturals By Watsons Marula Oil Hair Oil:

Håroljen kommer i en karamellbrunfarget gjennomsiktig plastflaske med en pumpedispenser. Flasken lukkes tett med en gul farget hette. Flasken bærer all nødvendig produktrelatert informasjon på den. Varemerket har kalt dette produktet som olje, men det er faktisk et hårserum slags produkt. Samlet sett er emballasjen god og reisevennlig. Og jeg har ingen klage på emballasjen i det hele tatt.

Jeg har kort hår, som er for bølget og frizzy. Jeg måtte bruke hårsalmer for å holde håret frizzfritt. Det krever mye arbeid for å holde håret mitt på plass. Håroljen er en klar væske som ser nesten ut som vann. Den har en mild og forfriskende lukt, som absolutt ikke plager. Tekstur av håroljen er også rennende og svært forskjellig fra vanlige håroljer. Pumpe dispenseren disponerer riktig mengde av produktet som kreves for mitt korte hår, til en bruk. En liten mengde er god nok til å jobbe på mitt midlange hår. En pumpe er god nok for meg, fordi jeg bruker et overskudd av dette produktet, gjør håret mitt fettete.

Håroljen gjør håret mitt skinnende og skinnende umiddelbart. Det glatter håret mitt pent og bidrar til å temme frizzen i noen grad. Formelen er ikke fettig, og håroljen veier ikke ned håret hvis den brukes i liten mengde. Men å bruke for mye produkt veier håret ned og får dem til å bli fettete. Det bidrar til å holde håret mykfritt. Det holder håret mitt mykt og glatt at jeg fortsetter å løpe mine fingre gjennom håret mitt. Det legger til litt fuktighet i håret. Det føles så lett.

Håroljen vil være egnet for alle hodebunnstyper, enten den er tørr eller fet. Men hvis du har veldig tynt hår, vil det få håret til å se ut. De viktigste ingrediensene i dette hårserumet er naturlige ingredienser som marulaolje, citronellaolje som nærer håret dypt. Så, jeg er faktisk fornøyd med produktkvaliteten. Men, "Hair Oil" tagline er ganske misvisende. Det er mer som et hårserum, og bruksinstruksjonen er også den samme som vi gjør med hårsalmer. Produktet hevder å reparere det skadede håret, men etter lang bruk i mer enn en måned hadde jeg ikke merket noen signifikant forskjell i hårets kvalitet.

Pros av Naturals By Watsons Marula Oil Hair Oil:

 • God emballasje.
 • Lukter bra.
 • Tynn konsistens.
 • Ikke klistrende og ikke-fettete.
 • Veier ikke håret ned.
 • Holder håret mykt, glatt og hoppende.
 • Legger litt fuktighet til håret.
 • Gjør håret mitt lyst.
 • Fungerer bra som et daglig hårserum.

Cons of Naturals By Watsons Marula Oil Hair Oil:

 • Navnet er misvisende.
 • Det er mer som et hårserum.
 • Bruk av for mye produkt kan veie håret ned.
 • Hevder å reparere det skadede håret, men jeg har ikke lagt merke til noen forskjell i håret mitt.

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Naturals By Watsons Marula Oil Hair Oil? Ja til begge deler.

Naturals By Watsons Argan Oil Hand Cream Naturals By Watsons Olive Hand Cream Watsons Square Puffs Facial Cotton Watsons Fuktighetsgivende ansiktsmaske Aloe Vera Extract The Body Shop Spa Visdom African Ximenia og Marula Oil Shower Cream Aloe Vera og Coconut Oil Hair Pack for skadet hår Patanjali Almond Hair Oil Khadi 18 Urter Herbal Ayurvedic Hair Oil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: