Hei lovelies

Jeg elsker mine ColourPop øyenskygge, men de blander aldri godt med de normale øyenskygge børster. De fungerer bare godt med myke syntetiske børster. Så, jeg kjøpte den store øyenskygge børsten fra Wet n Wild vegan pensel rekkevidde. Wet n Wild slår det alvorlig med sine fantastiske skjønnhetsprodukter. Deres veganske børster er også veldig vakkert. Så, la oss se hvordan denne store øyenskygge børsen gikk.

Pris: $ 1 USD Produktbeskrivelse: Denne store øyenskygge børsten av avrundede børster opptar den perfekte mengden av skygge for blanding. Innovative børster og et ergonomisk håndtak legger til festen. Denne er definitivt en makeup må-ha. Cruelty-Free, Gluten-Free, og Vegan.

 • To-tonede syntetiske Polymax fibre som etterligner konsistensen av naturlig hår.
 • Ergonomisk håndtak for total kontroll.

Min erfaring med Wet n Wild Large Eyeshadow Brush:

Wet n Wild Large Eyeshadow Brush kommer pakket i et gjennomsiktig plasthus med en svart etikett med børstetaljer og beskrivelse trykt over den. Emballasjen er lett og reisevennlig. Wet n Wild Stor øyeskygge børste er veganer og grusomhet fri. Det syntetiske børstehåret er super mykt for å berøre og ser ut som en naturlig børste. Den består av to-tonet syntetisk polymax fiber. Børstens lengde er verken for lang eller for kort; Jeg finner det bare perfekt å jobbe med. Det hvite plasthåndtaket er lang nok til å understøtte enkel bruk. Duftet på håndtaket gjør det mulig for meg å holde børsten lett.

Børstehårene er i vakker, dobbel farget hvit og babyrosa skygge. Wet n Wild Large Eyeshadow Brush er middels stor for å blande øyeskyggen i det ytre hjørnet og øynene i øynene. Den myke og tette børsten gir meg mulighet til å blande krem-øyeskyggen feilfritt. Samlet sett ser penselen veldig pen og solid ut.

De tynne børstene er veldig enkle å rengjøre. Jeg rydder mine børster med en babysjampo. Penselen tørker raskt ned. Den fargede hvite og rosa fargen utvies imidlertid når jeg vasker børsten. Jeg så ikke noe av borstene. Borstene beholdt formen og mykheten selv etter så mange bruksområder. Ikke engang en børste kom av, selv etter flere vasker. Kvaliteten på børsten er så fantastisk for prisen. Jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt flere av denne penselen.

Wet n Wild børste rekkevidde er definitivt nyttig for øye sminke nybegynnere. Den store øyenskygge børsten er definitivt en fantastisk apotek perle siden det gjør jobben med å blande øyeskyggen så lett.

Fordeler med Wet n Wild Large Eyeshadow Brush:

 • Myke syntetiske hvite og rosa børster.
 • Blender øyenskygge som en drøm.
 • Vakkert hvitt håndtak med en nyttig pute.
 • Lett å rengjøre og tørker raskt.
 • Bristles kaste ikke.
 • Vegan og grusom-fri pensel.
 • Enkel å bruke og gir gode resultater.
 • Veldig rimelig og lett tilgjengelig.
 • Nybegynner-vennlig.
 • Reise vennlig.

Cons av Wet n Wild Large Eyeshadow Brush:

 • Ingen.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp våt n Wild Large Eyeshadow Brush? Ja. Jeg anbefaler absolutt å plukke opp de nye Wet n Wild vegan penslene. Ja, jeg vil definitivt kjøpe multipler av denne penselen. Jeg vil også prøve de andre børstene fra dette området.

Våt N Wild Farge Ikon Suede Eye Shadow Våt n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer Våt n Wild Farge Ikon Spiked Glitter Single Wet n Wild Farge Ikon Brass Glitter Single Makeup Revolution London Pro Curve Eyeshadow Brush Colorbar Eyelluring Eyeshadow Brush Kleancolor Eyeshadow Brush ELF Essential Eyeshadow Brush og Blending Eye Brush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: