Best Drugstore Concealer 2011

Hei damer,

I dag starter vi serien "beste produkt" for året 2011. Vi vil ikke regnskapere de dårlige produktene eller noe negativt, men de produktene som fungerte best det siste året. 🙂 Også de fleste produktene er apotek merker og ganske rimelige. Du kan også referere til en rund oppgave av alle de beste produktene som er vurdert på EMBB for år 2011. Så her er noen prøvde og testede og rimelige skjulere som arbeidet underverk for 2011.

Essence Stay Natural Concealer i Soft Beige

Påstander : Naturligvis dekker ufullkommenhet og reduserer mørke sirkler med vitamin A. Den populære concealer er nå tilgjengelig i to ekstra naturlige nyanser. Den prøvde og testede tekstur med vitamin A er super enkel å påføre nøyaktig takket være den myke børsten, slik at du kan dekke ufullkommenheter og skygger under øynene dine.

Klikk HER for å lese hele anmeldelsen og se fargeprøven.

ELF Studio Under Eye Concealer & Highlighter

Påstander: Korrigerer under øyeproblematiske områder som mørke sirkler og poser enkelt og effektivt. Inneholder vitaminer A & E, kamille, grønn te og koffein for å fukte, lindre og stramme huden rundt det delikate øyeområdet.

Klikk HER for å lese hele anmeldelsen og se fargeprøven.

Essence Glem det 3 i 1 Concealer

Påstander: En fargepalett som er perfekt for å skjule hudproblemer, motvirke rødhet og lette mørke sirkler. Bruk rosa til mørke sirkler, grønt for rødhet og beige for blemishes.

Klikk HER for å lese hele anmeldelsen og se fargeprøven.

Garnier Anti Dark Circles Eye Roll-on i Light Review

Krav: Øyeblikkelig dekning: Konsentrert i mineralpigment, den dekker mørke sirkler i et blunk. Gir deg en myk, naturlig utseende for langvarig slitasje.

Anti-mørk sirkelhydrering: Beriket med koffein og ren sitron essens, kjent for sine lysende egenskaper, kombinerer den en fuktighetsgivende formel og dreneringseffekten av en massasje for effektivt å redusere mørke sirkler og avsløre et strålende og friskt utseende.

Klikk HER for å lese hele anmeldelsen og se fargeprøven.

Hvilke andre apoteksterminer vil du anbefale? Hvilken har vært din favoritt?

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: