Av Chanchala Bose

Jenter har en tendens til å gå for dårlige gutter. Men det handler ikke bare om gutter; Det samme gjelder med annen kjærlighet til jenter. Don vet ikke hvorfor, men de har en tiltrekning mot det som ikke er bra for dem.

Don't tro meg? Vel, la oss begynne med matvaner. Vi alle elsker noen eller de andre matene som ikke er sunne for oss. Disse matvarene er ikke gode for huden vår, og de dekker vår hudkvalitet som aldri før. Nå blir du ikke skremt. Her lister vi ned noen av matene slik at du kan unngå dem for fremtiden.

1. Spaghetti

Jeg vet at det smaker yum, men overdosen av natrium vil øke glukosenivået til en helt høy tid, og vi vet alle at natrium er dårlig for huden din.

2. pommes frites

Høyt natrium- og saltinnhold dehydrerer huden din. Og raskere dehydrering fører til aldrende hud på kort tid. Så, hvis du vil holde deg borte fra kviser, unngå dette.

3. Sjokolade Shakes

Shakes har høyt innhold av meieriprodukter, og dette vil føre til aldring av huden på kort tid. Og hvis det er en sjokolade shake så vet vi alle at det er innbydende akne. Sjokolade er et kraftverk av akne.

4. OST

Melke- og natriuminnhold i ost gjør det til en av de verste matvarer for huden din. Det øker glukosenivået og inviterer i høy grad rynker.

5. Pizza

Den inneholder et avansert glykasjonsprodukt som bryter ned kollagen av huden din. Pizza inneholder også høyere dose meieri og ost som utløser akne og hudutbrudd.

6. Risekaker

De blir ofte hyllet som et produkt som bidrar til å redusere vekten som aldri før. Men riskaker har også mye natriuminnhold i dem som fører til brudd eller rynker.

7. godteri

Alle elsker godteri i tenåringer. Men vet du at disse kunstig fargede høye dosen natriumsandyr er ekstremt dårlige for huden din. De forårsaker hudbrudd og gjør huden din til virkelig dårlig tilstand.

8. Korn

Vel, vi alle elsker frokostblandinger i vår frokost. Vi tror alle at det er super sunt og næringsrik. Men vet du at frokostblandinger har høy dosering av natriuminnhold i dem og ikke å glemme meieri også. Så, hvis du tenker at du gjør en tjeneste på huden din ved å konsumere korn så er du helt feil.

9. Chips

Chips er dehydrerende på huden din; veldig dårlig mat for tørrskinnede mennesker. Det vil tørke ut huden din mer og forårsake flere og flere rynker.

10. Kunstig juice og brus

De er høye i natrium og lav med fiber, en så dårlig kombinasjon for huden. Du trenger ikke engang å berøre dette hvis du drømmer om en god hud på lang sikt.

Så, disse er matvarene du trenger for å opprettholde en sikker avstand for å få en nydelig hud som skuespillerinner eller vår egen, Rati.

Topp 10 skjønnhetsmatvarer 7 matvarer for å forsinke aldring 10 gode tips for å feste det riktig 11 dårlige vaner du trenger å slutte nå 8 Immune Boosting Foods 10 matvarer du trodde var dårlig for vekttap, men egentlig ikke! Blodtype diett | Diett for blodgruppen din Kosttilskudd for hårvekst

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: