Hei damer,

Det er så mange grunner til at du kan utvikle mørke flekker og flekker hvor som helst på kroppen din. Mest vanlige er hormonelle forandringer, aldring og overdreven soleksponering. Med utholdenhet og kontinuitet kan du definitivt lette dem eller fjerne dem. I dagens innlegg, la oss finne ut hvordan du kan gjøre det.

prosedyrer:

Hvis dine mørke flekker og flekker er dype rotte, kan du alltid søke hjelp av en profesjonell og gå for disse prosedyrene som er gitt nedenfor!

1. Kjemisk peeling

Det innebærer bruk av et kjemikalie på huden din som vil føre til at det blåses og avfalls. Denne prosessen aktiverer regenerative celler og et nytt lag av hudformer. Ulike typer peeling brukes avhengig av mørket og dybden på mørkepunktet ditt. Hud blir svært følsom etter en kjemisk peeling, så ytterst forsiktighetsregler bør tas mens du går ut i solen.

2. Laserbehandling

Det er en ikke-invasiv prosedyre som er ganske smertefri. Ulike behandlinger blir plukket ut avhengig av farge og størrelse på dine mørke flekker og hvor dypt de er. Få økter er nødvendig for å få ønskede resultater. Samme som kjemisk peeling, huden blir ekstremt følsom, så en god solkrem er et must.

3. Kryokirurgi

I denne prosedyren sprøytes flytende nitrogen på ditt mørke flekk med en sprøytepistol for å fryse den, noe som får den til å bli hvit. Denne prosessen gjentas avhengig av dybden på oppdateringen eller merket. Det behandlede mørkepunktet avgår i løpet av noen uker for å avsløre din nye hud.

4. Microdermabrasion

Det er en ikke-invasiv behandling der mikro-eksfolierende krystaller sprøytes på huden din, etterfulgt av øm suging. Samtidig eksfolierende og sugesuging bidrar til å fjerne overfladiske lag av huden som fører til kollagenproduksjon. Denne prosessen hjelper deg med å oppnå en friskere, klarere hud.

Hjem rettsmidler:

Hvis dine flekker ikke er så dype rotte og mørke, kan du definitivt prøve disse hjemmemedisinene regelmessig for å legge merke til en forskjell i huden din.

5. Oljebehandlinger

E-vitamin er mirakuløs når det gjelder å behandle mørke flekker. Alt du trenger er denne oljen. Bruk den direkte på dine flekker og gni den i huden med rene fingre hver kveld. Du kan også gå for søt mandelolje som gir deg de samme resultatene. Du kan bruke den over merkene dine og la den stå over natten som en nattkrem.

6. Skin Lighteners

Sitron, potet og gurkemeie er naturlige skin lighteners som definitivt vil hjelpe med dine mørke flekker og flekker hvor som helst på kroppen din. Du kan bruke gurkemeie ved å blande den med olivenolje og yoghurt. Lag en lim inn. Påfør pastaen over dine mørke flekker i sirkulære bevegelser. Vask av med rent vann etter 20 minutter. Du kan gjøre dette tre ganger i uka. For å bruke potet, rist det og legg til honning til den. Påfør den som en ansiktsmaske og la den stå i 20 minutter. Vask av med rent vann. Sitronsaft og yoghurt fungerer også veldig bra. Ta 1 ss yoghurt med 1 ss sitronsaft. Bland dem og søk på merkene dine. La den stå på i 30 minutter. Vask av med rent vann.

7. Gelbehandlingen

Aloe vera gel er en mirakuløs gel som hjelper til med å fjerne mørke flekker, og behandling av solbrenthet, aloe vera har også smertestillende smerte og antiseptiske egenskaper. Du kan direkte trekke ut aloe vera fra sin plante. Bruk det liberalt over dine flekker. La gelen stå på i 20 minutter, vask deretter av med rent vann.

7 beste metoder for å vokse øyenbryn hår Slik fjerner du mørke flekker fra kroppen Hvordan bli kvitt mørke flekker på ryggen og skuldrene 10 beste nattkrem for mørke steder, kviser og ujevn hudton i India Slik fjerner kviser og mørke steder enkelt L'Oreal Paris Youth Code Dark Spot Corrector Day Moisturizer SPF 30 Topp 10 kremer for å fjerne mørke flekker Hvordan bruke Baking Soda For Dark Spots Slik behandler du mørke flekker på bena Slik fjerner du svarte plater fra bleking 8 måter å fjerne mørke lapper fra nese og kinn Slik behandler du tørre patcher etter bruk av stiftelsen

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: