Hei folkens,

I dag vurderer jeg en annen håndkrem fra Innisfree - Jeju Camellia Hand Cream. Jeg ønsket å kjøpe en håndkrem som jeg hadde løp ut av min Jeju Cedar Wood one. Innisfree har også mange hårprodukter i Camellia-serien, da det er en utmerket ingrediens når det gjelder hudpleie og hårpleie. Les videre for å få vite mer om denne håndkrem og hvordan det gikk for meg.

Pris: INR 300 for 30 ml. Produktbeskrivelse: Fuktighetsgivende med den kule duften av camellia. Nyt den vakre duften av kamelia. Denne håndkrem smelter umiddelbart inn i huden din for langvarig fuktighet.

ingredienser:

Merkbare ingredienser inkluderer glyserin, bivoks og sheasmør. Den inneholder de vanlige Innisfree ingrediensene som orkidé ekstrakt, japonica blad ekstrakt etc. Det har Camellia blomst ekstrakt samt tilsatt duft.

Min erfaring med Innisfree Jeju Camellia Håndkrem:

Håndkremet kommer i en dyp rød plastemballasje med en brun skrue på hetten. Den har vakre oransje blomster trykt over det. Hver Innisfree håndkrem har et pent designmønster på den, og dette er ekstremt vakkert. Størrelsen er liten og kompakt, derfor er det reisevennlig. Den har en aluminiumsforsegling som må fjernes før bruk. Emballasjen er robust og spillbeskyttet. Som jeg har nevnt i Innisfree Jeju Cedar Wood Hand Cream gjennomgang, ville disse håndkremene fungere bra som gaver på grunn av deres emballasje og unike dufter.

Håndkremet kommer ut som hvit-farget tykk krem. Mengden produkt som er nødvendig, kan enkelt styres, og bare en liten mengde kreme er nødvendig for å dekke begge hender. Duften av denne håndkrem er ganske unik. Dømmer etter emballasjen, kan man forvente at duften skal være helt blomstret, men denne håndkremet har også en krydret duft som det minner om en bestemt indisk søt. Det er veldig vanskelig å identifisere denne duften, men det legger til en frisk tone til duften. Duften linger etter påføring og forsvinner etter en stund. Produktet har en gang massasje inn i huden ikke overføres til papir eller mobile skjermer; det blir absorbert helt.

Kommer til selve applikasjonen, trenger jeg alltid en håndkrem; en på kjolen min og en i vesken min. Duften av denne håndkrem er så fin og håndkremet er så tykt og smøraktig mykt, det føles luksuriøst å bruke dette på hendene mine. Kremet føles ikke klebrig i det hele tatt, det absorberer seg i huden etter massasje forsiktig.

Håndkremet gir ingen klissete rester. Mine hender blir fuktet i veldig lang tid, eller til jeg vasker hendene mine. Mengden som kreves hver gang er så mindre at en eller to håndkremer er nok for vintersesongen. Alt i alt er dette en annen flott håndkrem fra Innisfree.

Pros av Innisfree Jeju Camellia Håndkrem:

  • Forfriskende duft.
  • Langvarig duft.
  • Fuktighetsgivende.
  • Ikke-fettete tekstur.
  • Absorberer raskt.
  • Søt emballasje.
  • Reise vennlig.
  • Produktet varer lenge, god valuta for pengene.

Ulemper med Innisfree Jeju Camellia Håndkrem:

  • Inneholder tilsatt duft.

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøre / anbefale Innisfree Jeju Camellia Hand Cream? Jeg ville ikke tilbakekjøpe denne håndkremet da jeg fortsatt vil prøve flere av varianter fra Innisfree da det er så mange. Duften av denne håndkrem er ikke helt blomstret, noe som gjør den unik. Jeg vil anbefale det til folk som ønsker å prøve en håndkrem med unike dufter. Dens formulering kunne ikke vært bedre.

Innisfree Jeju Narcissus Håndkrem Innisfree Jeju Daphne Blossom Hand Cream Innisfree Jeju Peach Hand Cream Innisfree Jeju Rose Hand Cream Innisfree Wild Berry Hand Cream The Body Shop Spa of the World Japansk Camellia Cream Tatcha Pure One Step Camellia Cleansing Oil Skjønnhetsformler Amber Moisturizing Hand Cream Kroppsbutikken Strawberry Hand Cream Khadi Milk og Saffron Herbal Hand Cream Natio Wellness Hand Cream SPF 15

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: