Hei alle og et veldig godt nyttår 🙂

Slutten av året er vanligvis en tid for meg å reflektere tilbake. Mens i fjor var det ganske snill, var det noen gode øyeblikk, noe som hjelper oss med å fortsette og håpe. Så håper det på en bedre 2017.

I de siste ukene har jeg gått gjennom min samling, sortert ut mine mest elskede sminke / hudpleieartikler av året, for å dele med alle dere fantastiske IMBB-lesere. Jeg håper du finner denne listen nyttig.

Sminke:

Stiftelse: Jeg ble ikke helt blåst bort med valget av nye stiftelser i år, så jeg har stort sett revidert mine gamle favoritter. Siden huden min har opptrådt i disse dager med mindre og mindre breakouts, var min absolutte favoritt i fjor Dior Nude Air Skin Serum Foundation. Jeg er nesten halvveis gjennom denne babyen, jeg elsker å bruke dette med en flat topp kabuki i stedet for en svamp. Rask, enkel og feilfri!

Primer: Jeg har hatt en lang kjærlighetsaffære med Guerlain L'Or Pure Radiance Face Primer. Kom sommeren eller vinteren, dette har vært min go-to primer. Selv om det er ganske fuktighetsgivende på egenhånd, blander jeg noen ganger i Cover FX Custom Infusion Drops, som er en annen favoritt av året.

Concealer: Hands down - Tarte formbånd er det beste funnet i året. Absolutt full dekning, lett å blande og forblir satt uten krøller hele dagen. Hva mer kan du ønske deg.

Pulver: Giorgio Armani Luminous Silk Powder har vært alt jeg har nådd i år. Et slikt lett, ikke-kaket, ikke-kalkaktig pulver som mattfies men ikke lar huden se flat ut.

Øyenskygge: Natasha Denona skygger var all sprøytenarkoman i år og ikke uten grunn. Jeg eier 3 av hennes 5-pan paletter (Palette # 10, Palette # 11, og Palette # 6), og spesielt nyte hennes metalliske skygger. Så kremaktig og gutt, pakker de intens pigmentering! Jeg kunne ikke leve uten disse.

En annen stor oppdagelse var Juvias sted øyenskygge. Jeg eier alle 3 og er overhodet i kjærlighet med dem. Tro ikke på meg? Sjekk ut anmeldelsen av Masquerade-paletten, og EOTD vil overbevise deg.

Høydepunkt: Dekk Fx tilpassede forsterkerdråper var et godt eksempel på hvordan fantastiske ting kommer i små pakker. Denne allsidige lille væsken gjør alt. Bruk det alene eller bland inn med grunnlaget eller som en øyenskygge i creme, det svikter aldri å gi deg glødende som solen.

Rødme:Jeg har vært en lang elsker av Becca-mineraler, og da hun sluppet sitt lysende blushområde, var det som om mine bønner var svar. De er glatte, enkle å blande, og gir en lysende flush som ikke vil fornærme glitterhatet. Min favoritt har vært skyggen "Snapdragon".

Lipsticks: Tom Ford Lips and Boys samling leppestifter, som heldigvis har blitt lagt til deres faste linje, har vært de små glederne. For ikke å nevne hvor søtt disse små leppestifterne er. Dette sortimentet har et stort utvalg av nyanser og er også lommevennlig (i forhold til pris og størrelse begge deler).

Jeg har spesielt elsket Jouer leppe kremer i sine metalliske nyanser. Mine absolutte favoritter har vært Dahlia og Bronzed Rose. Leter du etter noe nytt å prøve i leppeavdelingen? Så prøv disse, du vil ikke bli skuffet 🙂

Hudpleie: Jeg har avstått fra å eksperimentere for mye med hudpleie i år. De eneste nye tingene jeg har lagt til er fuktighetskrem som min tørre og uttørrede hud aldri får nok av. Drunk Elephant B Intensive Hydra Gel har vært en absolutt hit. Jeg bruker det hele tiden under sminke, før sengetid. Den eneste smertefulle tingen om den er den heftige prisen.

En annen måte å skjemme bort på huden din er med ansiktsmaske. Glossier ansiktsmasker var en fantastisk oppdagelse. Mens jeg elsker både deres Mega Green Mask og Moisturizing Moon Mask, har det vært svaret på tørr hudproblemer; 20 minutter med dette og huden min blir fornyet og glatt, som en babyens bunn.

Så det er det for nå. Jeg gleder meg til flere fantastiske funn i 2017 og å ta deg med meg på reisen min. Sende deg all masse og mye kjærlighet og positive vibes.

Til min neste anmeldelse 🙂

Rati Topp 56 Hudpleie og Makeup Favoritter 2016 Mine favoritt skjønnhetsprodukter av 2016 Mine favoritt ting fra 2016! Mine favoritt skjønnhet, hudpleie og sminkeprodukter av året 2016 28 beste high-end skjønnhetsprodukter av 2015 Mine favorittprodukter fra 2016

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: