Hudtype: Oljete og følsomme.

Hei damer,

For noen måneder siden, gjorde jeg en anmeldelse på Kara Cleansing og Hydrating Aloe Vera og Agurk Refreshing Wipes. Jeg elsker disse klutene og nylig har jeg plukket to varianter fra dette Cleansing og Hydrating Range. Dette er et svært forbedret nytt utvalg av Kara, og det fungerer fint. Nå snakker jeg om Cleansing og Hydrating Aloe Vera og Mint Oil Refreshing wipes. La oss komme inn i anmeldelsen.

Pris: Rs. 50 / - (10 kluter) Produktbeskrivelse: Kara Forfriskende Ansiktsservietter er laget av Viscose Fiber, en fiber som er 100% naturlig og biologisk nedbrytbar. Viktige funksjoner: Disse hudservietter sørger for effektiv rensing for å fjerne smuss, overflødig olje og smuss fra ansikt og nakke, og etterlater en dvelende duft. Med hver bruk gir den deg en garantert økning av friskhet uansett hvor du er.

ingredienser:

Min erfaring med Kara Cleansing og Hydrating Aloe Vera og Mint Oil Refreshing Wipes:

Kara Cleansing og Hydrating Aloe Vera og Mint Oil Refreshing kluter kommer i en veldig frisk hvit plastpose med alle detaljer. Aloe Vera og Mints utskrift indikerer varianten. Forseglingen kan åpnes og forsegles igjen trygt. Det er veldig lett å trekke disse klutene. Tetningen er god i kvalitet, og etter å ha brukt den i en uke, lukkes tetningen tett og den er fortsatt i sikker stand. En pakke inneholder 10 kluter, så det er en lett pakke som er lett å bære.

Den inneholder Aloe Vera og Mint Oil; begge er veldig forfriskende og beroligende for huden. Den har den hyggelige friske lukten av mynte som umiddelbart gir ny beroligende effekt på en varm dag. Dette er en god lukt som opphever humøret mitt og dette passer for alle.

De faktiske klutene er laget av viskose materiale med ekstremt myk tekstur. De er gode i størrelse som dekker hele ansiktet, og materialet er verken tykk eller tynn. Dette myke materialet føles ekstremt mildt på huden og det irriterte aldri huden min. Klutene er våte nok; tørker aldri opp raskt, så til jeg fjerner all sminke, føles det fortsatt vått.

Det renser alt skitt fra ansiktet mitt og fjerner også overflødig olje uten å tørke huden. Det er veldig bra for å fjerne vanlig sminke som Kajal, fundament, kompakt og leppestift. Den tørker av alle de glitrende skyggene med et par swipes. Det er også effektivt på vanntett Kajal og leppestift. Men dette er ikke utmerket for vanntett mascara og gelforing. Jeg må gni igjen for å fjerne min vanntette mascara og gelforing. Ellers gjør det aldri huden min rød, selv med små rubbings.

Det er bra for daglig bruk. Denne Aloe Vera og Mint Oil Variant er bra for alle hudtyper. Det er en fuktighetsgivende tørke som holder huden myk og glatt i lang tid. Men det er ikke så super effektivt å kontrollere oljesekretjonen som 'Neem og Tree Tea Oil' variant gjør. Det gir god næring til tørr hud og gjør aldri huden tørr. Det gir et beroligende preg på huden min som føles frisk og lett. Det etterlater en ikke-klebrig glatt tekstur.

Totalt sett liker jeg denne tørken og dens forfriskende natur. Det renser min grunnleggende sminke pent og renser huden min dypt. Det irriterte aldri min følsomme hud og brøt meg aldri ut. Det eneste er at det på en eller annen måte ikke er super effektivt å rengjøre vanntett sminke som den andre varianten. Men, Kara gjør meg aldri ulykkelig, så det er verdt å kjøpe en.

Fordeler av Kara Cleansing og Hydrating Aloe Vera og Mint Oil Refreshing Wipes:

 • Reise-vennlig emballasje og svært rimelig.
 • En frisk hyggelig lukt av mynte.
 • Ekstremt myke og glatte teksturerte kluter.
 • Føler seg veldig forsiktig på huden og aldri irritert hud.
 • Visker tørker ikke ut raskt.
 • Rengjør enkelt smuss fra ansiktet og gjør huden frisk.
 • Fjerner effektivt all grunnleggende ansiktsmakeup.
 • Rengjør pent Kajal, leppestifter og glitrende sminke.
 • Føler beroligende og veldig forfriskende.
 • Gir god hydrering til huden.
 • Holder huden myk og glatt.
 • Bra for alle hudtyper.
 • Alkoholfri og god for sensitiv hud.

Cons av Kara Cleansing og Hydrating Aloe Vera og Mint Oil Refreshing Wipes:

 • Trenger innsats for å fjerne vanntett sminke som mascara og gelforing.
 • Kan ikke kontrollere ansiktsolje.

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Kara Cleansing og Hydrating Aloe Vera og Mint Oil Refreshing Wipes? Jeg liker Neem og Tree Tea Oil Variant mer over dette. Men du kan definitivt prøve det. Dette er en fin tørke.

Kara Makeup Removal Wipes med Tang og Lavendel Kara Cleansing Wipes med Jojoba og Avocado Kara solkremservietter med plomme og aloe vera Organix Hydrating Macadamia Oil Shampoo Skjønnhetsformler Agurk Hydrerende Peel Off Mask 6 Utmerkede Aloe Vera skjønnhetsrecept for glatt hår og glødende hud Khadi Herbal Hair Cleanser med Mint Oil Bebe Young Care 5 i 1 Forfriskende Makeup Wipes Cool & Cool Aqua Fresh Forfriskende Wipes

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: