Hei venner,

Ønsker dere alle et veldig glad og velstående nyttår! Året 2016 gikk veldig bra med mange søte og sure erfaringer som fører oss til en levende og fargerik 2017. Og jeg ønsker å starte 2017 som en etterfølger som oppfyller mine uferdige drømmer, oppgaver som ble igangsatt i 2016 for å gjøre et nytt år i gang! Uansett, kom til min anmeldelse, året 2016 handlet om å utforske nye produkter i markedet for meg, og dagens kjøp er en slik fornøyd oppdagelse. Etter et snillt forslag fra min venn, plukket jeg denne ansiktsbørsten en stund tilbake og synes det var verdt å anbefale til alle dere. La oss lese mer om bareMinerals Supreme Finisher Brush!

Pris: $28 Produktbeskrivelse: Møt den fulle, fluffiest børsten i familien vår. Dens kuppform og vevfibre jevnt (og enkelt) hente opp og distribuere pulver til den reneste, whisper-soft-vaskeprogrammet. Og fordi den idiotsikkerte børsten legger produktet så delikat, gjør det umulig å søke for mye. Ideell for bruk med etterbehandling pulver for å hjelpe sminke.

Min erfaring med bareMinerals Supreme Finisher Brush:

Børsten er tett pakket med svarte, myke syntetiske fibre, akkurat som den forrige rødbørsten fra bareMinerals. Det kommer bare i en vanlig plastemballasje som ikke er til nytte; Jeg skulle ønske de hadde gitt et grunnleggende tilfelle eller en pose til å oppbevare børstene. Ikke tankene, jeg tror jeg er heldig i den forstand at bareMinerals kjøp er alltid et treff for meg bortsett fra det faktum at de definitivt trenger å tenke på å pakke sine skjønnhetsverktøy / pensler på en bedre måte.

Som jeg sa, den øverste etterbehandlerbørsten virker tett pakket med lange, mykere fibre som ikke er for fluffete eller for stive, og dermed ideelle for vårt formål. Den har en behagelig lengde som ikke er for lang eller kort for å gi oss et greit grep mens du arbeider på ansiktet, og det kan lett passe inn i slanke håndvesker og sminkesker. Den har en optimal fluffy kuppelformet dimensjon for en vanlig størrelse børste, mens den fungerer like bra som en over ansiktsbørste. Dette kan være den mykeste, mykeste børsten i min pakke som slår min superbløde Sephora-fanebørste til og med. Nå eier jeg mange myke, tette børster i settet mitt (som virker for stive til formålet) og liker dem så langt, men jeg kan se forskjellen helt siden jeg begynte å bruke dette i min makeup regime.

Jeg elsker hvordan det gir en ren byggbar dekning med ulike produkter på huden min mens du blander harde linjer og / eller pigmenterte produkter til en jevn, feilfri finish. Jeg er glad jeg plukket det som anbefalt av min venn som bruker denne penselen for å blande kremkonturingsprodukter til å dusting på pulverbluss, sette pulver på huden. Jeg brukte det i første omgang med mine pulverformige konturprodukter, da det gir ren, lett jevn overflate og dette minner meg om at jeg ennå skal eie en annen konturbørste i settet mitt.

Mens til tider, bør jeg bare pusse på litt bronzer for et mykt solkyset utseende. Det fungerer like bra som en rødme børste spesielt, når du er en blant folk som meg som alltid glemmer en rødme børste mens du reiser. Den blander ganske enkelt kremaktig-pulverformige produkter i minutter med airbrushed finish uten å være på den tyngre siden. Mens jeg elsker hvordan det fungerer like bra med å sette pulver, og jeg kan aldri gå over bord med søknaden min hvis jeg har dette i hånden. Og det faktum at det aldri kaster børster eller frays mens du arbeider gjør det til en keeper for folk som meg.

Dessuten er det så lett å vedlikeholde og rydde opp. Du kan bare vaske med en babysvask eller en børstebokser, og den beholder sin fluffy mykeste selvbetjening, selv etter et par vaske-tørke økter. Og for meg er det definitivt en ypperlig etterbehandler børste fordi jeg alltid trenger det som et ferdig verktøy i mitt sett for å få det til slutt, uansett om du bruker et innstillingspulver eller løs pulver. Jeg kan forestille meg hva jeg har savnet i dag for dag å forbedre sminke ferdigheter før jeg har denne høyeste etterbehandleren har forenklet drømmen om å sporte en naturlig, feilfri sminke.

Jeg regner med det som en blant de store funnene i 2016 i alle forstand. Jeg vil definitivt gjerne få det igjen, siden jeg aldri kan jobbe lett med håndverk med ansiktsprodukter, derfor trenger jeg dette smarte verktøyet for å balansere ut mine feil. Jeg er sikker på at du vil like denne myke feather light brush som synes en nybegynner vennlig alt i ett verktøy for å begynne med. Jeg ønsker bare at det hadde en grunnleggende sikkerhetsemballasje for å holde børsten skitt fri, da det er grunnleggende kravet til en børste jeg føler.

Pros av bareMinerals Supreme Finisher Brush:

 • En lett, myk, myk syntetisk fiberbørste.
 • Optimale dimensjoner for å fungere lett.
 • Føler myk myk på huden.
 • Irriterer eller fremhever ikke akne utsatt hud.
 • Aldri følt seg skrape eller kløende på huden min.
 • Gir renhet til byggbar dekning med alle typer produkter.
 • Fungerer bra med pulverformige kremrike produkter.
 • Blander de pulverformige kremete produktene til en jevn, feilfri finish.
 • Fungerer like bra med innstillingskraft som etterbehandling.
 • Selv gir en lett, feilfri finish med pulverfundament.
 • Svinder ikke eller slipper mens du arbeider eller går etter rengjøring.
 • Skal heller ikke børste.
 • Absolutt verdt sin påstand.

Cons av bareMinerals Supreme Finisher Brush:

 • Det mangler grunnleggende emballasje.
 • Pris.

IMBB Rating: 4.9/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp bareMinerals Supreme Finisher Brush? Ja!

bareMinerals usynlig lys gjennomsiktig pulver duo bareMinerals Bareskin Perfecting Veil bareMinerals Ready Blush - Den ene Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme Coloressence Supreme Eyeliner L'Oreal Paris Hydrafresh All Day Hydration Supreme Emulsion Osmo Blinding Shine Illuminerende Etterbehandler Natio Electrical Deep Cleansing Face Brush BH Kosmetikk Studded Couture 12 stykke pensel sett Kat Von D Shade og Light Eye Contour Brush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: