Produkt kjøpt av IMBB

Kropps hudtype: Normal å tørke og følsom

Hei alle sammen,

Årstider hilsener til alle! I dag vil jeg dele mine synspunkter om Molton Brown Rosa Absolute Bath og Shower Gel. Den luksuriøse dusjgelen har en nydelig duft og en jevn tekstur som pamperer og nærer kroppen min. For å vite mer om denne dusjen, vennligst fortsett å lese.

Pris: £ 20 / - for 300ml Produktbeskrivelse: Et voluptuøst bad og dusjgel blandet med italiensk roseolje, solbær og patchouli for en intens floral duft. Hvorfor vil du elske det: Uttømmende notater av solbær og geranium utvikler seg rundt rosen og patchouli, etterlater en berusende aroma; la tankene dine gå bort for å oppdage Italia's mysterier. Et lidenskapelig, feminint bad og dusjgel. Perfekt for kvinnen med en romantisk sjel og kjærlighet for rike blomsterdufter. Parfyme: Toppnotat: roseolje. Hjerte notater: solbær og geranium. Grunnnotat: patchouli. emballasje: Molton Brown Rosa Absolutt bad og dusj gel kommer pakket i en god kvalitet gjennomsiktig 300 ml plastflaske med en metallskrue på hetten; Hetten har Molton Brown skrevet på den. Hetten har en søt, berryfarget bue rundt halsen. Skruen på hetten har en trykkåpningsmekanisme på toppen, som har en liten åpning for å helle dusjgelen ut. Dette gjør det mulig å hente den nødvendige mengden av dusjgel i håndflatene eller på badelilla / loofa, og unngår unødvendig spill og sløsing. Emballasjen er lekkasjebestandig; Det kan imidlertid ikke merkes reisevennlig på grunn av størrelsen. Etter min mening er det litt voluminøst å bære rundt.

Min erfaring med Molton Brown Rosa Absolutt bad og dusj Gel:

Denne gangen bestemte jeg meg for å kjøpe Molton Brown Rosa Absolute Bath og Shower Gel. Siden reisestørrelsen på 100 ml ikke var tilgjengelig, kjøpte jeg 300 ml flasken. Rosa Absolutt bad og dusj gel er en mørk bær eller en sort currant juice farget gel. Tekstur er jevn og mildt oljebasert. Det er vakkert duft og blandet med forfriskende notater av rosenolje, sort currant og geranium og patchouli.

Denne gelen kan gjøre underverk når noen få dråper helles i badekaret for en avslappende helg, badebadet. Jeg heller noen dråper på en fuktet badelilje eller loofah og masserer den i sirkulære bevegelser, over hele kroppen min. Det renser meg grundig og holder det fuktig hele dagen. Den har en vakker duft som drar på. Det irriterer eller tørker ikke ut følsom hudtype. Etter min mening er denne dusjgelen mer egnet for vintre. Det holder huden næret og fuktet.

Jeg hadde begynt å bruke denne dusjgelen når vinteren ikke hadde startet og føler at denne dusjgelen også kan brukes i løpet av resten av året. Du kan til og med hoppe over fuktighetskremet om sommeren. Jeg nyter denne dusjgelen og bruker den vanligvis på de dagene når jeg er i humør for å skjemme bort kroppen min. Etter min mening, som alle andre dusjgels fra Molton Brown, inneholder denne også natriumlaurethsulfat og er dyrt.

Fordeler med Molton Brown Rosa Absolutt bad og dusj gel:

• Luksuriøs og velvære dusjgel. • Rengjør kroppens hud grundig og holder det fuktet. • Blandet med rike floral notater av italiensk roseolje, solbær og geranium og patchouli. • Har en vakker duft som drar på kroppen, selv etter dusjen.

Cons av Molton Brown Rosa Absolutt bad og dusj gel:

• 300 ml emballasje er ganske stor for å bære i ryggsekker. • Inneholder natriumlaurethsulfat. • Dyrt.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekalle Molton Brown Rosa Absolutt bad og dusjgel? Et klart ja til begge!

Takk og skål!

Molton Brown Delicious Rabarbra og Rose Bath og Shower Gel Molton Brown Coco og Sandalwood Body Wash Molton Brown Ylang-Ylang Body Wash Molton Brown Alba White Truffle Hand Treatment Molton Brown Vitamin Lip Saver Pot Molton Brown Travel Companion Lip Balm Samlingspapir Rose Varig Fargeteg Lipstick Lakmé Absolute Rose Bloom Sculpt Studio Hi-Definition Matte Lipstick Forest Essentials Rose Absolutt Shampoo & Conditioner Helse og skjønnhet Fordeler med Rose Oil Diana of London Absolute Moisture Lip Liner - Baccara Rose

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: