Hudtype: Normal til tørr Skintone: Middels rettferdig / MAC NC 35

Produktkrav: Et lysende, ultra-lett pulver for å gjenopplive og belyse hudens opprinnelige farge, noe som gir huden en kontinuerlig frisk utseende.

Pris: USD 56 / INR 3800 ca.

Min erfaring med Dior Diorskin Naken Air Glow Powder 002 Fresh Light:

Jeg kjøpte dette pulveret mange måneder siden ... Jeg tenker om sommeren 2016. Dette Air Glow-pulveret kommer i to farger - Fresh Tan og Fresh Light. Fresh Tan - Jeg følte meg for brun for hudtonen min, så jeg hentet Fresh Light. Emballasjen er nydelig med sølv preget kompakt. Den kommer i en pose og en liten kabuki børste. Dior fortsetter å bringe disse pulverene tilbake i sitt område hele tiden. De er en av deres kult-selgere.

Pulveret har to grunntoner - et middels peachybrunt med gullskinn og en lysere brunbrunt brun med gullglans. "N U D E" er preget på kraften med fersken og gyldenbrun skygge. Når du slår dem alle sammen, får du en myk ferskenfarge.

For meg bruker jeg det i kombinasjon med en konturfarge eller på egen hånd som en rødme. Det er et super fint malt pulver og ser veldig naturlig ut på huden. Shimmers er veldig fine og knapt synlige. Den har middels pigmentering, men er ganske buildable. På grunn av peachy-tonene ser det ikke ut gjørmete. Det ser mer ut som en ferskenblush.

Den har en utrolig vedvarende kraft med rundt 6-7 timers slitasje, og fremdeles ser jeg et hint av farge. Hvis du er på den blekere siden, kan du også bruke det hele bare for å varme opp ansiktet ditt litt. Shimmers er veldig subtile i pulveret, slik at du kan bruke dem helt i løpet av dagen også. Det er en veldig fin og fin kraft. Det har aldri ført til noen brudd på meg. Det fremhever ikke porene. Det har ingen vesentlig duft, men hvis du virkelig lukter pannen, har den en fin, subtil duft til det jeg virkelig liker.

Du trenger ikke dette produktet i ditt liv med mindre du er en stor Dior-fan. Fargen er slik at du helt kan finne den i andre merker også. Jeg elsker meg egentlig ikke, elsker det. Det er et fint tillegg til settet, men jeg finner det for subtilt for min hudtone, og jeg finner meg selv å bygge opp det ganske mye. Så, det er greit, kjempefint produkt for meg og ingenting jeg vil gjenkjøre.

IMBB Rating: 3/5

Jeg har brukt dette pulveret i dette utseendet: Punjabi Kudi Bridesmaid Mehendi Makeup Look

Dior Capture Total Dreamskin Diorskin Nude Creme Gel Compact Diorskin Star Fluid Foundation Dior Diorskin Eclat Satin Moisture Release Satin Makeup Diorskin Forever Fluid Perfekt Perfection Wear Makeup Dior Diorskin Nude Air Nude Healthy Glow Ultra-Fluid Serum Foundation Marc Jacobs 508 Night Feber og Hot Stuff Air Blush Soft Glow Duo Marc Jacobs Kink og Kisses Air Blush Soft Glow Duo Burberry Fresh Glow Golden Radiance No. 02 Luminous Highlighting Powder bareMinerals usynlig lys gjennomsiktig pulver duo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: