Hei damer!

Om vinteren må vi exfoliere kroppen vår for å fjerne tørre hudceller. Og når du har disse super søte og effektive hanskene for å exfoliere huden din, blir dusjøkter super hyggelige. Så denne anmeldelsen handler om Forever 21 Exfoliating Hansker. La oss komme inn på detaljene.

Pris: INR 129 Produktbeskrivelse: Forsiktig eksfolierer huden din for å fjerne døde hudceller og andre urenheter Forbedrer sirkulasjonen for en ungdommelig glødende hud.

Min erfaring med evig 21 eksfolierende hansker:

Disse hanskene kommer i en fin, klar sølvposeemballasje. De tilbyr noen nyanser i dette spekteret, men som en rosa elsker, plukket jeg opp denne super søte og lyse neonrosa skyggen. En pose inneholder to hansker, og de ser ut som vanlige hansker med 5 separate fingerhull. Disse hanskene er fine, mellomstore og passer perfekt på hendene mine. Dette er et strekkbart materiale og kan justere på hvilken som helst håndstørrelse. Dette er laget av nylon, men føles ganske behagelig på hendene. Også elastikken er ganske fin og komfortabel.

Jeg kan lett bevege mine hender og fingre, og hanskene føles aldri stramt. Jeg kan jobbe fritt med disse hanskene på. Åpenbart, jeg trenger å holde min dusjgel eller dusjbar med disse hanskene på og gjør det som er ganske behagelig. I utgangspunktet er disse hanskene spesialdesignet for å exfoliere huden under dusjen. Vanligvis våtger jeg hanskene først med normalt vann og heller dusjen min på dem.

En god mengde skum blir skapt når jeg gni håndflatene mine sammen. Men disse hanskene krever litt ekstra produkt enn en vanlig loofah. Du kan også bruke såpe og kasse skum for å rense huden din. Etter å skape sjenerøs skum, masserer jeg forsiktig hånden min på kroppen og deretter gjør hanskene deres jobb perfekt for å exfoliere huden.

Disse hanskene har en mild, men grov tekstur som egentlig trengs for skrubbing. Her grovt betyr ikke at det er hardt på huden, men det er heller ikke jevnt. Denne tekstur bidrar til å rense huden dypt og fjerner all smuss og døde hudceller. Disse hanskene føles veldig komfortable på huden, og de renser alt godt. De fjerner grov tekstur av huden og gjør huden super jevn og myk. Huden min ser lys og perfekt renset ut.

Disse hanskene kan lett gjøre mine røde albuer og knær glatt. Jeg trenger ikke å legge ekstra innsats; en vanlig massasje kan fullføre denne jobben pent og gi meg en frisk, smidig hud. Disse hanskene fungerer veldig raskt, og jeg kan lett nå alle deler av kroppen min. Så jeg virkelig liker dette produktet som det gjør min dusjopplevelse nydelig.

Samlet sett bidrar dette superoverkommelige produktet til å oppnå en jevn, myk og renset kropp uten ekstra innsats. Men vær så snill å ikke bruke den daglig, da den ikke kan erstatte din loofah. Bare bruk disse 2-3 ganger for best resultat.

Pros fra Forever 21 Exfoliating Hansker:

• Søte lette hansker. • Passer godt. • Rimelig. • Strekkbar nylonmateriale er bra for alle. • God tekstur for å exfoliere huden. • Hyggelig og komfortabel. • Ikke hard på huden. • Rengjør og fjern alt forsiktig. • Gjør huden super jevn, myk og smidig. • Lett å bruke. • Kan lett nå alle kroppsdeler.

Ulemper med evig 21 eksfolierende hansker:

• Tar tid til å tørke.

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg tilbakekjøp / anbefale for alltid 21 eksfolierende hansker? Ja til begge deler.

For alltid 21 Kjærlighet og skjønnhet Lip Color Stick Brick Red For alltid 21 Kjærlighet og skjønnhet Blanding og etterbehandling Pensel For alltid 21 Stress Mindre / Trehåndtert Hodemassasjeapparat Forever 21 Contoured Makeup Svamper Forever 21 Love & Beauty Eyelash Curler Kroppshandelen Badehansker QVS eksfolierende hansker Basicare Exfoliating Body Hansker 7 måter å eksfoliere uten skrubbe 8 gode verktøy som kan forbedre huden din drastisk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: