Creed Royal Oud har vært i markedet siden 2011. På tidspunktet for den første lanseringen fikk den blandede anmeldelser. Det var folk som protesterte mot eldens nærvær, men jeg har vært en elsker av gamle dufter i mange år nå, og jeg kan definitivt lukte oud. Creed dufter er dyrt, men definitivt investering-verdig. Siden jeg har hatt denne duften, beklager jeg ikke å bruke masse penger på den. ?

Pris: $510 Produktbeskrivelse: Creed har skapt sin gamle duft som et svar på de mange forespørslene de mottok fra klienter, men de har tilpasset duften til stilen til huset deres. Tre, lær, marmor og gull - elementene i et kongelig persisk palass - inspirerte denne luksuriøse blandingen av persiske og parisiske. Royal Oud er en stilig og varm fougere duft med et vakkert kalejdoskop av woody, aromatiske grønne og krydrede nyanser. Notatet av Oud er en integrert del av sammensetningen, og spiller sin rolle i balansert likevekt med andre notater. Toppnotene inkluderer sitron, rosa bær og bergamot. Mellomnotene består av sedertre, galbanum og engelrot. Basisnotater er Regal Indian Oud, Sandeltre og Tonkin Musk. Royal Oud ble lansert i 2011. Nesen bak denne duften er Olivier Creed Sixth Generation.

Min erfaring med Creed Royal Oud Eau de Parfum:

Creed dufter har en veldig klassisk og enkel emballasje. Creed Royal Oud kommer innkapslet i en glassflaske med Creed-emblem preget på flasken med et klistremerke; denne pinnen gir de duftrelaterte detaljene. Hetten er en svart med Creed-logo på den. Også forstøveren er en perfekt.

Creed Royal Oud er ikke en typisk gammel duft. Den har flere subtile notater av oud. Oud er ikke et toppnotat i denne duften, men det er grunnnotatet til denne duften. Dette betyr at du helt sikkert kan lugte Oud når den tørker ned, men det vil ikke være for mye i ansiktet duften. De har brukt regal indian oud som er en av de beste i markedet. Creed sier at dette er en unisex duft som er helt berettiget. Den kan brukes av både menn og kvinner.

På min første sniff kan jeg lukte treaktig, røykfylt, litt krydret, citrusy og litt ferske notater. Når det tørker ned, kan du likevel lukte trebiter med et snev av oud. Dette er mer av en høst og vinter duft, etter min mening. Når det gjelder ytelse, har Creed Royal Oud varte 15 timer på huden min. Totalt lukter det deilig og vakkert. Det er mer av en moden duft, så du bør definitivt prøve dette hvis du elsker gamle dufter.

Pros av Creed Royal Oud Eau de Parfum:

• Vakker duft • Tar opptil 15 timer på huden min • Har en mild oud duft som gjør den mer slitesterk • En høst / vinter duft

Ulemper av Creed Royal Oud Eau de Parfum:

• Dyrt

IMBB Rating: 4.8/5 Vil jeg anbefale Creed Royal Oud Eau de Parfum? Ja.

Favorittperfymer av Bollywood-skuespillerinner Merker og Spencer Royal Jelly Pure Honey Night Cream 13 Sjokkerende kongelige skjønnhetshemmeligheter du trenger å vite Garnier Ultra Blends Royal Jelly & Lavendel Anti Hairfall Shampoo Street Wear 17 Royal Raisin Farge Rich Mega Shine Lip Gloss Bath and Body Works Twilight Woods Eau de Toilette Gucci Oud Eau de Parfum Tom Ford Tobacco Oud Eau De Parfum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 27 2020