MAC Dyrt Pink Eyeshadow Review, Swatch, FOTD

Pris : Rs 680 for påfylling, Rs 900 for panne.

Siden det er Diwali-tid, tenkte jeg at jeg skulle gjennomgå en øyeskygge som passer perfekt med indisk slitasje. Det er MAC Dyrt Pink Eyeshadow. Jeg lurer på hvorfor MAC kalte det slik. Det er dyrt, men ikke rosa som sådan.

Uansett, Dyrt rosa er en nydelig peachy rose gull øyeskygge. Det er en velvex pearl finish øyeskygge. Hvis du har sett NARS O rødme i person, virker dette nesten som en øyeskyggeversjon av samme rødme .. litt mindre varm kan være. Den gyldne glansen gir en fin, satin finish på dekslene. Det er pent pigmentert farge, går på lokk som en drøm og opprettholder glansen hele dagen. Det beste er at mange rosa øyenskygge kan gjøre ansiktet ditt sløvt, men dette lyser bare opp hudfarge. Duokrom-effekten gjør det til å ligne en gylden i noen lys og rosa koraller i andre.

Hvis du har mange drakter og sareer, er dette en farge å se etter. Dyrt rosa over lokket, svart flytende liner, mascara og du vil være klar til å gå. Det burde være et must for bruder å være. Denne eneste øyeskyggen kan ta deg gjennom alle dine bryllupsfunksjoner. Du kan para dyre rosa med brune, svarte, blå, blommer, purler.

Jeg personlig liker å ha det på kveldene. Jeg liker det fine sømløse utseendet det gir til dekslene mine. Den føles myk og er lett å blande. Jeg fant det har en teeny meeny bit av en fall ut, men ikke irriterende som sådan.

Swatch:

Jeg har laget dette med en dyp lilla øyenskygge i krøllen og dyre rosa på lokkene. Du kan legge til noen gyldne shimmers på toppen for å få øyet sminke til å se mer festlig ut.

Jeg har holdt ansiktet mitt mer til rosa siden for dette utseendet, men du kan også gå for fersken, koraller eller brune. 🙂

Har du brukt MAC Dyrt Pink Eyeshadow? Vennligst rate i boksen under

Tee: Promod, skjerf: Zara, Øreringer: Forever 21 India

Les også: MAC Amber Lights Eyeshadow Review, Swatch, FOTD MAC Short Shorts Eye Shadow Review, Swatch Sjalusi vekker øyeskyggeanmeldelse Overdådig Olive Eyeshadow Review, Swatch Unflappable Mega Metal Eye Shadow Review, EOTD, FOTD Dyp sannhet Copperplate Eye shadow Review, Swatch, EOTD Fuktig øyeskygge Review, Swatch, EOTD MAC Ricepaper Eyeshadow Dior Addict High Shine Farge 578 Charmed Pink Nivea Fruity Shine Pink Guava Lip Balm Faces Creme Matte Lip Gloss Peach Pink

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: