Hudtype: Oljete og følsomme.

Hei damer! Nylig gjorde jeg et stort trekk fra Forever 21 og jeg elsker alle mine ting. Selv om jeg har sensitiv hud, elsker jeg fortsatt å bruke en ansiktsrensepensel for den dype rensende effekten. I dag skal jeg dele visningen min på Forever 21 Facial Cleansing Brush. La oss komme inn i anmeldelsen.

Pris: Rs. 199 / - Produktbeskrivelse: En lett ansiktsrensebørste med ultra-myke børster, korte gummihår på ryggen og et skrittfritt håndtak.

Min erfaring med Forever 21 Ansiktsrensing Pensel:

Som alle andre Forever 21-produkter, kommer denne børsten i en klar sølvposeemballasje med minimale detaljer. Den faktiske børsten kommer med et ganske lavendel farget langt håndtak som gjør det enkelt å bruke og holde. Dens runde hode har to sider, den ene siden har vanlige hvite børster for rensing mens en annen side har gummipropp med små runde børster.

Det kommer også med en klar hette som holder den trygg og veldig lett å bære rundt. Denne duoen børsten fungerer fint for å rense ansiktet mitt. Hvite børster har en fin tetthet og er kompakte i størrelse; Andre gummibørster er også ganske fine, men disse hvite børstene er laget av nylon og det føles lite hardt. Jeg brukte Forever 21 Ultra soft brush og det var ekstremt mykt på huden min. Disse børstene er fine og milde, men er ikke super myke. Det er godt for peeling huden din.

Jeg må bruke den forsiktig med en lett håndmassasje; først da føles det behagelig. Hvis jeg gir litt press, så begynner det å føle seg lite grovt og smertefullt, men med myke slag, føles det fint. For det første må jeg våte denne børsten og så legger jeg ansiktet mitt på det. Så masserer jeg forsiktig på ansiktet mitt i noen minutter, og skyll deretter ansiktet mitt.

Jeg har fet hud, så jeg konsentrere meg mest om T-sonen min, og det fungerer veldig bra å rengjøre ansiktet mitt dypt uten noen anstrengelse. Det fungerer best med en skumrenser og jeg trenger en myntstørrelsesmengde for å rense ansiktet mitt. Det bidrar til å fjerne alt smuss og urenheter fra porene og gjør huden min frisk frisk. Jeg kan føle at ansiktet mitt er helt rent og det fjerner all overflødig olje fra ansiktet mitt. Det fungerer også fint å exfoliere huden min og fjerner de døde hudceller pent. Det fjerner enhver tørr grov tekstur og gjør huden myk og smidig. Gummibristlene fungerer som en skrubbe og hjelper også med å massere huden min med sine myke, milde slag. Det føles veldig hyggelig og gir en veldig avslappende massasje.

Jeg elsker virkelig resultatet, og huden min ser lyst, friskt og glatt ut. Denne penselen gjør så mange jobber i ett produkt. Jeg finner ansiktet mykt rent etter bruk av dette. Jeg har sensitiv hud, men jeg møtte ikke noen irritasjon. Huden min er ganske kjent med slike ansiktsrensende verktøy, men hvis du er nybegynner så noen ganger, kan disse rensebørstene forårsake breakouts, men vær ikke bekymret for det, det tar litt tid å justere med huden din. Jeg fikk ikke noe problem med dette produktet. Samlet sett liker jeg denne penselen og hvor vakkert det renser huden min dypt. Også børsten tørker ut pent. Bare, som en ansiktsrense børste, forventer jeg litt mer mykhet. Ellers, i henhold til prisen, er det et fint verktøy.

Fordeler for evig 21 Ansiktsrensing Pensel:

 • Pretty emballasje med en hette.
 • Rimelig.
 • Den ene siden har en vanlig rengjøringsbørste, mens andre har gummiskrubb.
 • Børsten fungerer godt for å rense huden min dypt.
 • Fjerner alt smuss fra porene og gjør huden frisk.
 • Gir perfekt knirkende ren effekt.
 • Exfoliates huden din godt og fjerner tørre og døde hudceller.
 • Gjør huden myk, glatt og smidig.
 • Renser den oljeaktige T-sonen min perfekt.
 • Gummi børster bidrar til å massere huden pent.
 • Føles hyggelig og komfortabel med mild massasje.
 • Enkel å bruke og brøt meg aldri ut.

Ulemper med evig 21 Ansiktsrensing Pensel:

 • Hvite børster er ikke super myke.
 • Føler litt hard på huden, så trenger du en lett håndmassasje.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøp / anbefale for alltid 21 ansiktsrensebørste? Jeg foretrekker deres ultra-myke børste enn dette. Det er godt å exfoliere huden din, jeg liker å kjøpe den igjen. Nå, hvis du vil ha en super myk børste, så kan det føles litt hardt, ellers gjør det jobben perfekt. Du må bare bruke den forsiktig.

Forever 21 Agurk og Lavendel Kjærlighet & Skjønnhet Masker For alltid 21 Kjærlighet og skjønnhet Blanding og etterbehandling Pensel Forever 21 Love and Beauty False Eyelashes Forever 21 Love & Beauty Eyelash Curler Blossom Kochhar Aroma Magic 7 Trinn Skin Glow Facial Khadi Chocolate Anti-Aging Facial Kit Biotique Gold Radiance Facial Kit med gull Bhasma Shahnaz Husain 24 karat gull ansiktssett Himalaya Cleansing Milk Braun Face 810 - Mini Epilator og rensebørste

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: