Hei alle!

Som dere alle vet, elsker jeg absolutt skjønnhetsark masker. Jeg kunne ikke motstå meg selv når Innisfree lanserte sin butikk i Mumbai, og nå som The Face Shop har lansert på nettet, måtte jeg velge noen arkmasker og andre produkter. Jeg plukket opp flere varianter av arkmaskene fra forskjellige områder for å se hvordan de fungerer. Dagens gjennomgang vil være på Lily-masken fra serien 'Real Nature'. La oss begynne gjennomgangen nå!

Pris: INR 100 for en arkmaske.

Produktbeskrivelse:

Min erfaring med Face Shop Real Nature Lily Face Mask:

Denne arkmasken kommer i en veldig kul emballasje. Den har et grått tre trykt på emballasjen sammen med ingrediensen den består av. Emballasjen ser veldig attraktiv ut. Baksiden har alle detaljene nevnt om arkmassen.

Laken masken er laget av veldig tynt stoff og er i fuktig fuktighet. Det er også litt væske inne i emballasjen, etter at du har brukt masken på ansiktet ditt, tar du væsken og forsiktig klapper den på masken, siden du ikke vil forlate noen av væsken bak.

Masken sitter komfortabelt på huden og føles kjølig på huden. Det er ingen irritasjon når jeg har denne masken på huden og det faller ikke av ansiktet når masken tørker. Jeg holdt masken i 30 minutter, selv om pakken sier at du bør holde den i 10-20 minutter, og likevel var masken ikke helt tørr. Uansett, etter 30 minutter tok jeg av masken og la væsken i ansiktet mitt sitte i en time. Så vasket jeg ansiktet mitt med romtemperatur vann.

Jeg likte resultatet det ga meg i bare en bruk. Dette hevder å behandle kjedelig hud og det gjorde huden min litt glødende. Det gjorde at ansiktet mitt ble mykt og næret. Også, det gjorde ansiktet mykere og litt fastere. Det lagde mye fuktighet tilbake i huden min og ansiktet mitt følte seg frisk også.

Jeg la merke til at huden min så ganske bra ut og bortskjemt etter masken, men disse resultatene er svært midlertidige, og derfor ser du en stor forskjell, det kan hende du må bruke mange slike ark. Men det er godt å få huden din bortskjemt hver nå og da med disse masker. Jeg elsker personlig masker, og derfor elsker jeg å kjøpe dem ofte.

Pros av Face Shop Real Nature Lily Face Mask:

 • God emballasje, reisevennlig.
 • Veldig fin bomullsmaske.
 • Sitter godt på huden.
 • Dripping våt maske som betyr at den ikke tørker ut snart på ansiktet.
 • Hud ser bedre etter bruk.
 • Veldig praktisk å bruke.
 • Mask føles behagelig og kjølig på huden.
 • Gjør huden fastere.

Ulemper med ansiktsbutikken Real Nature Lily Face Mask:

 • Du kan egentlig ikke snakke når masken er på ansiktet ditt. : p Ikke en con skjønt! Hei hei.
 • Engangs bruk maske, men da er det en arkmaske.
 • Midlertidige resultater.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp ansiktsbutikken Real Nature Lily Face Mask? Ja.

The Face Shop Real Nature Lemon Sheet Mask The Face Shop Real Nature Mask Sheet - Ris Ansiktsbutikken Acai Berry Real Nature Mask VLCC Orange og Waterlily Peel Off Mask Skjønnhetsformler Snegle Regenererende Ansiktsmaske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: