Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en nydelig glød på huden din denne vinteren - VEKTTAP 2023
Hvordan få en nydelig glød på huden din denne vinteren - VEKTTAP 2023
Anonim

Hei alle sammen,

I dag er innlegget en annen på vinter makeup og hudpleie. Så nydelig som denne tiden av året kan være, er vintersesongen også den som kan være den hardeste på huden vår. Det er derfor det er enda viktigere å virkelig ta vare på huden din i løpet av denne sesongen. Sammen med å skifte hudpleie og sminke for å gå med værforholdene, må du også sørge for å drikke nok vann, bruk solkrem regelmessig og spis rent og friskt. I tillegg har jeg satt sammen 5 sminke og hudpleie tips som kan hjelpe deg med å bekjempe kjedelig, tørr hud og oppnå den nydelige vintergløden denne sesongen!

La oss se på disse 5 veldig enkle tipsene som kan gi huden din den trengte strålende gløden.
La oss se på disse 5 veldig enkle tipsene som kan gi huden din den trengte strålende gløden.

1. Bland din bronzer og rødme sammen:

Hvis du trodde at bronzer ikke var ment for indiske hudfarger, eller at det bare var ment å gi deg en sommerglød, så tenk igjen. Bruke riktig nyanse av bronzer kan virkelig gi huden din som øker helsen i vinter. Et tips som jeg finner veldig nyttig er at du kan blande din rødme og bronse sammen og bruke den på kinnene dine. Dette vil gi deg den flushen av farge og gløden og umiddelbart gjenopplive utstrålingen av huden din.

2. Legg til en dråpe olje til grunnlaget ditt:

Dette tipset blir stadig mer populært over Internett, og siden jeg begynte å bruke dette, har jeg funnet en markert forbedring av hvordan huden min ser ut. Alt du trenger er en dråpe (eller kanskje to) av din foretrukne ansiktsolje (pass på at du ikke bruker noen annen form for olje) og bland dette inn med mengden fundament du normalt bruker på ansiktet ditt. Dette gir deg den mest nydelige strålende gløden, og du vil oppdage at grunnlaget ditt bare vil glide på huden din. Det vil også forhindre at fundamentet klamrer seg på noen tørre flekker. Videre vil det føles ekstremt behagelig og lett på huden hele dagen.

3. Bruk en hydrerende og / eller lysende primer:

Hvis du vil at ditt fundament skal sitte på huden jevnt og vare hele dagen, så er en god primer alt du trenger. Men bytt opp disse mattende primers for å hydrere eller belysende en i vintersesongen. Dette vil plompe opp huden din og gi den den øyeblikkelige gløden, slik at grunnlaget ditt varer lengre og ser bedre ut gjennom dagen.

4. Bruk leppestift som rødme:

Det er alltid bedre å bruke et kremprodukt over et pulverprodukt i vintersesongen. Og vi vet alle rollen som rødme spiller i å gi oss den strålende sunne gløden. Så, hvis du ikke har en kremblush handy, så bruker du din favoritt krem leppestift som rødme er en god idé. Ikke bare er dette en fin måte å bruke ett produkt på to måter, men også å få din rødmefarge til å utfylle den av leppestiften din, vil umiddelbart gjøre huden din mer strålende og sunn.

Image
Image

5. Legg til et vitamin C-serum i hudpleierutinen din:

Til slutt, her er et lite hudpleie tips som kan gå langt i å gi deg den naturlige strålende glød. Vitamin C-serum er kjent for å gi huden din ungdommelig glød. Alt du trenger å gjøre er å investere et vitamin C-serum etter eget valg og sørg for å bruke det hver natt før du bruker fuktighetskrem. Du begynner å se forskjellen veldig snart!

Det handler om å gjøre noen små endringer i sminke- og hudpleierutinen for å få den nydelige gløden i vinter!
Det handler om å gjøre noen små endringer i sminke- og hudpleierutinen for å få den nydelige gløden i vinter!

5 beste produktene for å få kjendis-lignende glød umiddelbart Slik får du glødende hud umiddelbart: Gjør-det-selv DIY Bengal Gram Face og Body Scrub for en nydelig glød Sunne juice for feilfri hud og nydelig hår

Populært emne